Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mest Songtekst: take me away (cried out to heaven)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mest - take me away (cried out to heaven) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take me away (cried out to heaven)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take me away (cried out to heaven) .

Origineel

I never wanted it to be this way Crashing down like the pouring rain Lying still in my blood-stained clothes Is this the ending that no one knows Is this the ending that no one knows Is this the ending that no one knows I cried out to heaven when I thought I lost myself I cried out to heaven when I thought I lost myself Myself How can I live if you know I lost my faith long ago Ripped and torn from the inside out Reminded of what I used to doubt Letting go and I'll fly away I'll see you all again someday I'll see you all again someday I'll see you all again someday I cried out to heaven when I thought I lost myself I cried out to heaven when I thought I lost myself Myself How can I live if you know I lost my faith long ago I could be shamed to let go Gotta go there, let me know Let me know When did I lose my faith Long ago When did I lose my faith I guess I'll never know When did I lose my faith Long ago When did I lose my faith I guess I'll never know I never wanted it to be this way Crashing down like the pouring rain Lying still in my blood-stained clothes Is this the ending that no one knows Is this the ending that no one knows Is this the ending that no one knows So take me away Take me away (Take me away) Take me away So take me away (Take me away) How can I live if you know I lost my faith long ago (How can I live now) I could be shamed to let go (Is it time to let go) Gotta go there, let me know Let me know I never wanted it to be this way

 

Vertaling

Ik heb nooit gewild dat het zo zou zijn. Neerstortend als de stromende regen Stil liggend in mijn met bloed besmeurde kleren Is dit het einde dat niemand kent Is dit het einde dat niemand kent Is dit het einde dat niemand kent Ik riep naar de hemel toen ik dacht dat ik mezelf kwijt was Ik riep naar de hemel toen ik dacht dat ik mezelf kwijt was Ikzelf Hoe kan ik leven als je weet Ik verloor mijn geloof lang geleden Van binnenuit gescheurd en verscheurd Herinnerd aan wat ik vroeger betwijfelde Ik laat los en vlieg weg Ik zie jullie allemaal weer op een dag Ik zie jullie allemaal weer, op een dag Ik zie jullie allemaal weer op een dag Ik riep naar de hemel toen ik dacht dat ik mezelf kwijt was Ik riep naar de hemel toen ik dacht dat ik mezelf kwijt was Ikzelf Hoe kan ik leven als je weet Ik verloor mijn geloof lang geleden Ik zou beschaamd kunnen zijn om los te laten Je moet erheen gaan, laat het me weten Laat het me weten. Wanneer heb ik mijn geloof verloren? Lang geleden Wanneer heb ik mijn geloof verloren? Ik denk dat ik het nooit zal weten Wanneer heb ik mijn geloof verloren Lang geleden Wanneer heb ik mijn geloof verloren Ik denk dat ik het nooit zal weten Ik heb nooit gewild dat het zo zou zijn Neerstortend als de stromende regen Stil liggend in mijn met bloed besmeurde kleren Is dit het einde dat niemand kent Is dit het einde dat niemand kent Is dit het einde dat niemand kent Dus neem me mee Neem me mee. (Neem me mee) Neem me mee. So take me away (Neem me mee) Hoe kan ik leven als je weet I lost my faith long ago (Hoe kan ik nu leven) I could be shamed to let go (Is het tijd om los te laten) Gotta go there, let me know Laat het me weten. Ik heb nooit gewild dat het zo zou zijn