Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: metallica Songtekst: bleeding me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: metallica - bleeding me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bleeding me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van metallica! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van metallica en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bleeding me .

Origineel

I'm digging my way. I'm digging my way to something. I'm digging my way to something better. I'm pushing to stay. I'm pushing to stay with something. I'm pushing to stay with something better. I'm sowing the seeds. I'm sowing the seeds I've taken. I'm sowing the seeds I take for granted. This thorn in my sight. This thorn in my sight is from the tree. This thorn in my sight is from the tree I've planted. It tears me and I bleed. And I bleed. Caught under wheels' roll. I take the leech, I'm bleeding me. Can't stop to save my soul. I take the leash that's leading me. I'm bleeding me. I can't take it. Caught under wheels' roll. The bleeding of me. Of me. The bleeding of me. I am the beast that feeds the feast. I am the blood, I am release. Come make me pure. Bleed me a cure. I'm caught, I'm caught, I'm caught under. Caught under wheels' roll. I take that leech, I'm bleeding me. Can't stop to save my soul. I take the leash that's leading me. I'm bleeding me. I can't take it. I can't take it. I can't take it. The bleeding of me. I'm digging my way. I'm digging my way to something. I'm digging my way to something better. I'm pushing to stay. I'm pushing to stay with something. I'm pushing to stay with something better. With something better

 

Vertaling

Ik graaf mijn weg. Ik graaf mijn weg naar iets. Ik graaf me een weg naar iets beters. Ik duw om te blijven. Ik dring aan om bij iets te blijven. Ik dring aan om bij iets beters te blijven. Ik zaai de zaadjes. Ik zaai de zaadjes die ik heb genomen. Ik zaai de zaadjes die ik voor lief neem. Deze doorn in mijn oog. Deze doorn in mijn oog is van de boom. Deze doorn in mijn oog is van de boom die ik heb geplant. Het verscheurt me en ik bloed. En ik bloed. Gevangen onder de wielen 'roll. Ik neem de bloedzuiger, ik bloed me. Kan niet stoppen om mijn ziel te redden. Ik neem de leiband die me leidt. Ik bloed me. Ik kan het niet nemen. Gevangen onder wielen 'roll. Het bloeden van mij. Van mij. Het bloeden van mij. Ik ben het beest dat het feestmaal voedt. Ik ben het bloed, ik ben bevrijding. Kom maak me puur. Bloed mij een genezing. Ik ben gevangen, ik ben gevangen, ik ben gevangen onder. Gevangen onder wielen 'roll. Ik neem die bloedzuiger, Ik bloed me. Kan niet stoppen om mijn ziel te redden. Ik neem de leiband die me leidt. Ik bloed me. Ik kan er niet tegen. Ik kan er niet tegen. Ik kan het niet aan. Het bloeden van mij. Ik graaf me een weg. Ik graaf me een weg naar iets. Ik graaf me een weg naar iets beters. Ik duw om te blijven. Ik dring aan om bij iets te blijven. Ik dring aan om bij iets beters te blijven. Met iets beters