Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: michael buble Songtekst: you make me feel so young

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: michael buble - you make me feel so young ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you make me feel so young? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van michael buble! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van michael buble en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you make me feel so young .

Origineel

You make me feel so young. You make me feel like spring has sprung. And every time I see you grin. I'm such a happy individual. The moment that you speak. I wanna go play hide-and-seek. I wanna go and bounce the moon. Just like a toy balloon. You and I are just like a couple of tots. Running across the meadow. Picking up lots of forget-me-nots. You make me feel so young. You make me feel there are songs to be sung. Bells to be rung. And a wonderful fling to be flung. And even when I'm old and gray. I'm gonna feel the way I do today. 'Cause you make me feel so young. You make me young. You make me feel the spring has sprung. Every time I see you grin. I'm such a happy individual. The moment that you speak. I wanna go play hide-and-seek. I wanna go and bounce the moon. Like a peek-boo balloon. You and I are just like a couple of tots. Running across the meadow. Picking up lots of. You make me. You make me feel there are songs to be sung. Lots of bells to be rung. And a wonderful fling to be flung. And even when I'm old and gray. I'm gonna feel the way I do today. 'Cause you make me feel so. Man, I just feel so. You make me feel so young. You make me feel so young baby. You make me feel so young. You make me feel so young. You make me feel so young

 

Vertaling

Door jou voel ik me zo jong. Je geeft me het gevoel dat de lente is begonnen. En elke keer als ik je zie grijnzen. ben ik zo'n gelukkig mens. Het moment dat je spreekt. Ik wil verstoppertje gaan spelen. Ik wil met de maan gaan stuiteren. Net als een speelgoed ballon. Jij en ik zijn net een stel kleuters. Rennend door de weide. Heel veel vergeet-me-nietjes oprapen. Door jou voel ik me zo jong. Jij geeft me het gevoel dat er liedjes gezongen moeten worden. Klokken die geluid moeten worden. En een prachtige gooi te worden gegooid. En zelfs als ik oud en grijs ben. zal ik me voelen zoals ik me vandaag voel. Omdat jij me zo jong laat voelen. Jij maakt me jong. Jij geeft me het gevoel dat de lente is begonnen. Elke keer als ik je zie grijnzen. Ik ben zo'n gelukkig mens. Het moment dat je spreekt. Ik wil verstoppertje gaan spelen. Ik wil met de maan stuiteren. Als een kiekeboe ballon. Jij en ik zijn net een stel kleuters. Rennend door de weide. Heel veel oppikken. Je maakt me. Je geeft me het gevoel dat er liedjes gezongen moeten worden. Veel klokken die geluid moeten worden. En een prachtige gooi te worden gegooid. En zelfs als ik oud en grijs ben. zal ik me voelen zoals ik me vandaag voel. Omdat jij me zo laat voelen. Man, ik voel me zo. Door jou voel ik me zo jong. Door jou voel ik me zo jong, schatje. Door jou voel ik me zo jong. Door jou voel ik me zo jong. Door jou voel ik me zo jong