Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: michael feinstein Songtekst: let me off uptown

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: michael feinstein - let me off uptown ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me off uptown? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van michael feinstein! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van michael feinstein en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me off uptown .

Origineel

Hey Joe What do you mean Joe? My name's Roy Well, come here Roy and get groovy You been uptown? No I ain't been uptown but I've been around You mean to say you ain't been uptown? No, I ain't been uptown, what's uptown? If it's pleasure you're about And you feel like stepping out All you've got to shout is Let me off uptown If it's rhythm that you feel Then it's nothing to conceal Oh, you've got to spiel it Let me off uptown Rib joints, juke joints, hep joints Where could a fella go to top it? If you want to pitch a ball And you can't afford a hall All you've got to call is Let me off uptown Anita, oh Anita, say I feel something What you feel Roy, the heat? No, it must be that uptown rhythm I feel like blowing Well blow Roy, blow

 

Vertaling

Hey Joe Wat bedoel je, Joe? Mijn naam is Roy. Nou, kom hier Roy en wordt groovy. Ben je in de stad geweest? Nee, ik ben niet in de stad geweest, maar ik ben er wel geweest. Bedoel je dat je niet in de stad bent geweest? Nee, ik ben niet in de stad geweest, wat is er in de stad? Als het plezier is dat je zoekt En je hebt zin om uit te stappen Alles wat je hoeft te roepen is Let me off uptown Als het ritme is dat je voelt Dan is er niets te verbergen Oh, je moet het vertellen Let me off uptown Rib joints, juke joints, hep joints Waar kan een kerel heen om het te overtreffen? Als je een bal wilt gooien En je kunt je geen zaal veroorloven Alles wat je hoeft te bellen is Let me off uptown Anita, oh Anita, zeg dat ik iets voel. Wat voel je Roy, de hitte? Nee, het moet dat uptown ritme zijn, ik heb zin om te blazen. Nou blaas Roy, blaas