Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: michael jackson Songtekst: lovely one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: michael jackson - lovely one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lovely one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van michael jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van michael jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lovely one .

Origineel

Why don't you believe me when I say that I love you?. 'Cause I'm crazy 'bout you. Wear the face that tells me you think my loving ain't true. I'm all about you. You're my desirer higher, higher everytime I speak your name. That's all I do (that's all I do, that's all I do, that's all I. do). And the way that I can't sleep at night just proves what I go. through. I'm crazy 'bout you. Now the first time that I saw you walking down the street so. pretty. Gone with your bad self. Now you say that I don't love you When it's giving my love pains. It's the hurt and the tension. Girl, it's driving me insane. Chorus. You are my, you are my. You are my lovely one. You are my, you are my. You are my lovely one. You are my, you are my. You are my lovely one. You are my, you are my. You are my lovely one!. . Why don't you believe me, When I say that I am true?. I'm crazy 'bout you. I'm here to love and please you, I'll do what you want me to. I'm all about you. Living and hoping, but I'm coping. With these things you put me through. That's all I do. The way that I can't sleep at night. Just proves what I go through. I crazy 'bout you. Now the first time that I saw you walking down the street so. pretty. Gone with your bad self. Now you say that I don't love, When it's giving my love pains. It's the hurt and the tension. Girl, it's driving me insane

 

Vertaling

Waarom geloof je me niet als ik zeg dat ik van je hou? Omdat ik gek op je ben. Draag het gezicht dat me zegt dat je denkt dat mijn liefde niet waar is. Ik ben helemaal weg van jou. Je bent mijn verlangen hoger, hoger elke keer als ik je naam uitspreek. Dat is alles wat ik doe. Dat is alles wat ik doe, dat is alles wat ik doe. En de manier waarop ik 's nachts niet kan slapen, bewijst alleen maar wat ik doormaak. Ik ben gek op je. De eerste keer dat ik je op straat zag lopen, zo. mooi. Weg met je slechte ik. Nu zeg je dat ik niet van je hou Terwijl het mijn liefde pijn geeft. Het is de pijn en de spanning. Girl, it's driving me insane. Refrein. Je bent mijn, je bent mijn. Jij bent mijn liefste. Jij bent van mij, jij bent van mij. Jij bent mijn liefste. Jij bent van mij, jij bent van mij. Jij bent mijn liefste. Jij bent van mij, jij bent van mij. Jij bent mijn liefste !. . Waarom geloof je me niet, Als ik zeg dat ik waar ben?. Ik ben gek op je. Ik ben hier om van je te houden en je te plezieren, Ik doe wat je wilt dat ik doe. Ik ben helemaal voor jou. Ik leef en hoop, maar ik kan het aan. Met de dingen die je me laat doormaken. Dat is alles wat ik doe. De manier waarop ik 's nachts niet kan slapen. Dat bewijst alleen maar wat ik doormaak. Ik ben gek op je. De eerste keer dat ik je op straat zag lopen, zo... mooi. Weg met je slechte ik. Nu zeg je dat ik niet liefheb, terwijl het mijn liefde pijn doet. Het is de pijn en de spanning. Girl, it's driving me insane