Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: michael jackson Songtekst: take me back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: michael jackson - take me back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take me back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van michael jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van michael jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take me back .

Origineel

Take me back. Take me back where I belong. That's with you baby. Ah take me back. Take me back where I belong. That's with you baby. I thought the grass was green on the other side. Thought the sun shone brighter without saying goodbye. There's a card in my hand. Tears fall like rain. I wanna come home again. I want you to.... Take me back. Take me back where I belong. That's with you baby. Take me back. Take me back where I belong. That's with you baby. Ain't no love in thsis world. Ain't no love in this world without you. In my search to find myself. I saw your face and nothing else. Every place I go everything I do. I still feel the need for you. Come on and.... Take me back. Take me back where I belong. That's with you baby. Ah take me back. Take me back where I belong. That's with you baby. I'm on my way back to you. And I wanna make it up to you. And all the prolems that I caused you. If ti takes my life I'll make it up to you. I just want you to take me, take me. Take me, take me, take me, take me. Take me back, forgive me. Take me back where I belong. If you can, if you can find it. In your heart to forgive me.

 

Vertaling

Breng me terug. Breng me terug naar waar ik thuishoor. Dat is bij jou, schatje. Ah, neem me terug. Breng me terug waar ik thuishoor. Dat is bij jou, schatje. Ik dacht dat het gras groen was aan de andere kant. Dacht dat de zon feller scheen zonder afscheid te nemen. Er is een kaart in mijn hand. Tranen vallen als regen. Ik wil weer naar huis komen. Ik wil dat je... Neem me terug. Breng me terug naar waar ik thuishoor. Dat is bij jou, schatje. Breng me terug. Breng me terug waar ik thuishoor. Dat is bij jou, schatje. Er is geen liefde in deze wereld. Er is geen liefde in deze wereld zonder jou. In mijn zoektocht om mezelf te vinden. Ik zag je gezicht en niets anders. Waar ik ook ga, wat ik ook doe. Ik voel nog steeds de behoefte aan jou. Kom op en .... Neem me terug. Breng me terug naar waar ik thuishoor. Dat is bij jou, schatje. Ah neem me terug. Breng me terug waar ik thuishoor. Dat is bij jou, schatje. Ik ben op weg terug naar jou. En ik wil het goedmaken met je. En alle problemen die ik je heb bezorgd. Als het mijn leven kost, maak ik het goed met je. Ik wil alleen dat je me neemt, me neemt. Neem me, neem me, neem me, neem me. Neem me terug, vergeef me. Breng me terug naar waar ik thuishoor. Als je het kan, als je het kan vinden. In je hart om me te vergeven.