Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: michael jackson Songtekst: who is it (7' edit)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: michael jackson - who is it (7' edit) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who is it (7' edit)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van michael jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van michael jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who is it (7' edit) .

Origineel

I Gave Her Money I Gave Her Time I Gave Her Everything Inside One Heart Could Find I Gave Her Passion My Very Soul I Gave Her Promises And Secrets So Untold And She Promised Me Forever And A Day We'd Live As One We Made Our Vows We'd Live A Life Anew And She Promised Me In Secret That She'd Love Me For All Time It's A Promise So Untrue Tell Me What Will I Do? And It Doesn't Seem To Matter And It Doesn't Seem Right Cause The Will Has Brought No Fortune Still I Cry Alone At Night Don't You Judge Of My Composure Cause I'm Lying To Myself And The Reason Why She Left Me Did She Find In Someone Else? (Who Is It?) It Is A Friend Of Mine (Who Is It?) Is It My Brother! (Who Is It?) Somebody Hurt My Soul, Now (Who Is It?) I Can't Take This Stuff No More I Am The Damned I Am The Dead I Am The Agony Inside The Dying Head This Is Injustice Woe Unto Thee I Pray This Punishment Would Have Mercy On Me And She Promised Me Forever That We'd Live Our Life As One We Made Our Vows We'd Live A Love So True It Seems That She Has Left Me For Such Reasons Unexplained I Need To Find The Truth But See What Will I Do! And It Doesn't Seem To Matter And It Doesn't Seem Right Cause The Will Has Brought No Fortune Still I Cry Alone At Night Don't You Judge Of My Composure Cause I'm Bothered Everyday And She Didn't Leave A Letter She Just Up And Ran Away (Who Is It?) It Is A Friend Of Mine (Who Is It?) Is It My Brother? (Who Is It?) Somebody Hurt My Soul, Now (Who Is It?) I Can't Take It Cause I'm Lonely (Who Is It?) It Is Friend Of Mine (Who Is It?) To Me I'm Bothered (Who Is It?) Somebody Hurt My Soul, Now (Who Is It?) I Can't Take It Cause I'm Lonely And It Doesn't Seem To Matter And It Doesn't Seen Right Cause The Will Has Brought No Fortune Still I Cry Alone At Night Don't You Judge Of My Composure Cause I'm Lying To Myself And The Reason Why She Left Me Did She Find Someone Else? And It Doesn't Seem To Matter And It Doesn't Seem Right Cause The Will Has Brought No Fortune Still I Cry Alone At Night Don't You Judge Of My Composure Cause I'm Bothered Everyday And She Didn't Leave A Letter She Just Up And Ran Away And It Doesn't Seem To Matter And It Doesn't Seem Right Cause The Will Has Brought No Fortune Still I Cry Alone At Night Don't You Judge Of My Composure Cause I'm Lying To Myself And The Reason Why She Left Me Did She Find Someone Else? And It Doesn't Seem To Matter And It Doesn't Seem Right Cause The Will Has Brought No Fortune Still I Cry Alone At Night Don't You Judge Of My Composure Cause I'm Bothered Everyday And She Didn't Leave A Letter She Just Up And Ran Away And It Doesn't Seem To Matter And It Doesn't Seem Right Cause The Will Has Brought No Fortune Still I Cry Alone At Night Don't You Judge Of My Composure Cause I'm Bothered Everyday And She Didn't Leave A Letter She Just Up And Ran Away And It Doesn't Seem To Matter And It Doesn't Seem Right Cause The Will Has Brought No Fortune Still I Cry Alone At Night Don't You Judge Of My Composure Cause I'm Lying To Myself And The Reason Why She Left Me Did She Find Someone Else?

 

Vertaling

Ik gaf haar geld Ik gaf haar tijd I gave her everything Inside One Heart Could Find Ik gaf haar passie Mijn hele ziel Ik gaf haar beloftes En geheimen zo onverteld En ze beloofde me voor altijd En een dag dat we als één zouden leven We maakten onze geloften We zouden een nieuw leven leiden En ze beloofde me in het geheim Dat ze voor altijd van me zou houden Het is een belofte zo onwaar Zeg me, wat zal ik doen? En het lijkt er niet toe te doen And it doesn't seem right Cause the will has brought Geen fortuin Toch huil ik alleen 's nachts. Oordeel niet over mijn kalmte Want ik lieg tegen mezelf En de reden waarom ze me verliet Heeft ze iemand anders gevonden? (Wie is het?) Het is een vriend van mij (Wie is het?) Is het mijn broer! (Wie is het?) Somebody Hurt My Soul, Now (Wie is het?) I Can't Take This Stuff No More I Am The Damned I Am The Dead I Am The Agony Inside Het stervende hoofd Dit is onrechtvaardigheid Wee U Ik bid dat deze straf Genade voor mij zou hebben En ze beloofde me voor altijd Dat we ons leven als één zouden leven We maakten onze geloften We zouden een liefde beleven zo waar Het lijkt erop dat ze me verlaten heeft Om zulke onverklaarbare redenen Ik moet de waarheid vinden Maar zie wat ik zal doen! En het lijkt er niet toe te doen En het lijkt niet juist Want de wil heeft gebracht geen fortuin Still I Cry Alone At Night Oordeel niet over mijn kalmte Cause I'm Bothered Everyday And she did not leave a letter Ze is gewoon opgestaan en weggelopen (Wie is het?) Het is een vriend van mij (Wie is het?) Is het mijn broer? (Wie is het?) Somebody Hurt My Soul, Now (Wie is het?) I Can't Take It Cause I'm Lonely (Wie is het?) It Is Friend Of Mine (Wie is het?) To Me I'm Bothered (Wie is het?) Somebody Hurt My Soul, Now (Who Is It?) I Can't Take It Cause I'm Lonely En het lijkt er niet toe te doen And It Doesn't Seen Right Cause the Will has Brought geen fortuin Still I Cry Alone At Night Oordeel niet over mijn kalmte Want ik lieg tegen mezelf En de reden waarom ze me verliet Heeft ze iemand anders gevonden? And it doesn't seem to matter En het lijkt niet juist Want het testament heeft geen fortuin Still I Cry Alone At Night Oordeel niet over mijn kalmte Cause I'm Bothered Everyday And she did not leave a letter Ze is gewoon opgestaan en weggelopen En het lijkt er niet toe te doen And it doesn't seem right Cause the Will has Brought No Fortune Still I Cry Alone At Night Oordeel niet over mijn kalmte Want ik lieg tegen mezelf En de reden waarom ze me verliet Heeft ze iemand anders gevonden? And it doesn't seem to matter En het lijkt niet juist Want het testament heeft No Fortune Still I Cry Alone At Night Oordeel niet over mijn kalmte Cause I'm Bothered Everyday And she did not leave a letter Ze is gewoon opgestaan en weggelopen And it doesn't seem to matter And it doesn't seem right Cause the Will has Brought No Fortune Still I Cry Alone At Night Oordeel niet over mijn kalmte Cause I'm Bothered Everyday And she did not leave a letter She Just Up And Ran Away And It Doesn't Seem To Matter And it doesn't seem right Cause the Will has Brought No Fortune Still I Cry Alone At Night Oordeel niet over mijn kalmte Want ik lieg tegen mezelf En de reden waarom ze me verliet Heeft ze iemand anders gevonden?