Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: michael jackson Songtekst: workin' day and night (immortal version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: michael jackson - workin' day and night (immortal version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van workin' day and night (immortal version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van michael jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van michael jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals workin' day and night (immortal version) .

Origineel

Ooh my honey. You got me workin' day and night. Ooh my sugar. You got me workin' day and night. Scratch my shoulder. It's aching, make it feel alright. When this is over. Lovin' you will be so right. Refrain. (That's why). You got me workin' day and night. And I'll be workin'. From sun up to midnight. Chorus. You got me workin' workin' day and night. You got me workin' workin' day and night. You got me workin' workin' day and night. You got me workin' workin' day and night. How can you live girl. 'Cause love for us was meant to be (well). Then you must be seein'. Some other guy instead of me (ooh). Refrain. (That's why). You got me workin' day and night. And I'll be workin'. From sun up to midnight. Chorus. You got me workin' workin' day and night. You got me workin' workin' day and night. You got me workin' workin' day and night. You got me workin' workin' day and night. (Ooh). (Hee). You got me workin' day and night (I don't understand it). And I'll be workin'. From sun up to midnight. Chorus. You got me workin' workin' day and night. (Hold on). You got me workin' workin' day and night. (I'm so tired tired now). You got me workin' workin' day and night. You got me workin' workin' day and night. You got me workin' workin' day and night. (Aoow)

 

Vertaling

Ooh mijn schat. Je hebt me dag en nacht aan het werk gezet. Ooh my sugar. Je hebt me dag en nacht aan het werk gezet. Krab mijn schouder. Het doet pijn, laat het goed voelen. Wanneer dit voorbij is. Lovin' you will be so right. Refrein. (Dat is waarom). You got me workin 'dag en nacht. En ik zal werken. Van zonsopgang tot middernacht. Refrein. Je hebt me aan het werk gezet, dag en nacht. Je hebt me aan het werk gezet, dag en nacht. Je laat me werken, dag en nacht. Je hebt me aan het werk gezet, dag en nacht. Hoe kun je leven meisje. 'Cause love for us was meant to be (well). Dan moet je seein '. Een andere man in plaats van mij (ooh). Refrein. (That's why). Je laat me dag en nacht werken. En ik zal werken. Van zonsopgang tot middernacht. Refrein. Je hebt me aan het werk gezet, dag en nacht. You got me workin' workin' day and night. You got me workin' workin' day and night. You got me workin' workin' day and night. (Ooh). (Hee). Je laat me dag en nacht werken. (Ik begrijp het niet). En ik zal aan het werk zijn. Van zonsopgang tot middernacht. Refrein. You got me workin' workin' day and night. (Hou je vast). You got me workin' workin' day and night. (Ik ben zo moe moe nu). You got me workin' workin' day and night. You got me workin' workin' day and night. You got me workin' workin' day and night. (Aoow)