Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Michael Ketterer, Influence Music Songtekst: Spirit Lead Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Michael Ketterer, Influence Music - Spirit Lead Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Spirit Lead Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Michael Ketterer, Influence Music! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Michael Ketterer, Influence Music en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Spirit Lead Me .

Origineel

This is my worship This is my offering In every moment I withhold nothing I'm learning to trust You Even when I can't see it And even in suffering I have to believe it If You say "it's wrong", then I'll say "no" If You say "release", I'm letting go If You're in it with me, I'll begin And when You say to jump, I'm diving in If You say "be still", then I will wait If You say to trust, I will obey I don't wanna follow my own ways I'm done chasing feelings Spirit lead me It felt like a burden But once I could grasp it You took me further Further than I was asking And simply to see You It's worth it all My life is an altar Let Your fire fall If You say "it's wrong", then I'll say "no" If You say "release", I'm letting go If You're in it with me, I'll begin And when You say to jump, I'm diving in If You say "be still", then I will wait If You say to trust, I will obey Teach me how to follow in Your ways I'm done chasing feelings Spirit lead me Spirit lead me Spirit lead me Spirit lead me When all hope is gone And Your word is all I've got I have to believe You still bring water from the rock To satisfy my thirst To love me at my worst And even when I don't remember You remind me of my worth I don't trust my ways I'm trading in my thoughts I lay down everything 'Cause You're all that I want I've landed on my knees This is the cup You have for me And even when it don't make sense I'm gonna let Your Spirit lead I'm gonna let Your Spirit lead (Spirit lead me) I'm gonna let Your Spirit lead (Spirit lead me) I'm gonna let Your Spirit lead (Spirit lead me)This is my worship This is my offering In every moment I withhold nothing I'm learning to trust You Even when I can't see it And even in suffering I have to believe it If You say "it's wrong", then I'll say "no" If You say "release", I'm letting go If You're in it with me, I'll begin And when You say to jump, I'm diving in If You say "be still", then I will wait If You say to trust, I will obey I don't wanna follow my own ways I'm done chasing feelings Spirit lead me It felt like a burden But once I could grasp it You took me further Further than I was asking And simply to see You It's worth it all My life is an altar Let Your fire fall If You say "it's wrong", then I'll say "no" If You say "release", I'm letting go If You're in it with me, I'll begin And when You say to jump, I'm diving in If You say "be still", then I will wait If You say to trust, I will obey Teach me how to follow in Your ways I'm done chasing feelings Spirit lead me Spirit lead me Spirit lead me Spirit lead me When all hope is gone And Your word is all I've got I have to believe You still bring water from the rock To satisfy my thirst To love me at my worst And even when I don't remember You remind me of my worth I don't trust my ways I'm trading in my thoughts I lay down everything 'Cause You're all that I want I've landed on my knees This is the cup You have for me And even when it don't make sense I'm gonna let Your Spirit lead I'm gonna let Your Spirit lead (Spirit lead me) I'm gonna let Your Spirit lead (Spirit lead me) I'm gonna let Your Spirit lead (Spirit lead me)

 

Vertaling

Dit is mijn aanbidding Dit is mijn aanbod In elk moment Ik houd niets achter Ik leer je te vertrouwen Zelfs als ik het niet kan zien En zelfs in lijden Ik moet het geloven Als je zegt "het is fout", dan zeg ik "nee" Als je "vrijgeven" zegt, laat ik los Als je erbij bent, zal ik beginnen En als je zegt te springen, duik ik erin Als je zegt "wees stil", dan wacht ik Als je zegt om te vertrouwen, zal ik gehoorzamen Ik wil mijn eigen manier niet volgen Ik ben klaar met jagen op gevoelens Geest leidde me Het voelde als een last Maar eens kon ik het begrijpen Je hebt me verder gebracht Verder dan ik vroeg En gewoon om je te zien Het is het allemaal waard Mijn leven is een altaar Laat uw vuur vallen Als je zegt "het is fout", dan zeg ik "nee" Als je "vrijgeven" zegt, laat ik los Als je erbij bent, zal ik beginnen En als je zegt te springen, duik ik erin Als je zegt "wees stil", dan wacht ik Als je zegt om te vertrouwen, zal ik gehoorzamen Leer me hoe ik op uw manier kan volgen Ik ben klaar met jagen op gevoelens Geest leidde me Geest leidde me Geest leidde me Geest leidde me Als alle hoop verdwenen is En jouw woord is alles wat ik heb Ik moet geloven Je haalt nog steeds water uit de rots Om mijn dorst te stillen Om op mijn ergst van me te houden En zelfs als ik het me niet herinner Je herinnert me aan mijn waarde Ik vertrouw mijn wegen niet Ik handel in mijn gedachten Ik leg alles neer Omdat je alles bent wat ik wil Ik ben op mijn knieën geland Dit is de beker die je voor mij hebt En zelfs als het niet logisch is Ik laat Uw Geest leiden Ik laat Uw Geest leiden (Geest leidt mij) Ik laat Uw Geest leiden (Geest leidt mij) Ik laat Uw Geest leiden (Geest leidt mij) Dit is mijn aanbidding Dit is mijn aanbod In elk moment Ik houd niets achter Ik leer je te vertrouwen Zelfs als ik het niet kan zien En zelfs in lijden Ik moet het geloven Als je zegt "het is fout", dan zeg ik "nee" Als je "vrijgeven" zegt, laat ik los Als je erbij bent, zal ik beginnen En als je zegt te springen, duik ik erin Als je zegt "wees stil", dan wacht ik Als je zegt om te vertrouwen, zal ik gehoorzamen Ik wil mijn eigen manier niet volgen Ik ben klaar met jagen op gevoelens Geest leidde me Het voelde als een last Maar eens kon ik het begrijpen Je hebt me verder gebracht Verder dan ik vroeg En gewoon om je te zien Het is het allemaal waard Mijn leven is een altaar Laat uw vuur vallen Als je zegt "het is fout", dan zeg ik "nee" Als je "vrijgeven" zegt, laat ik los Als je erbij bent, zal ik beginnen En als je zegt te springen, duik ik erin Als je zegt "wees stil", dan wacht ik Als je zegt om te vertrouwen, zal ik gehoorzamen Leer me hoe ik op uw manier kan volgen Ik ben klaar met jagen op gevoelens Geest leidde me Geest leidde me Geest leidde me Geest leidde me Als alle hoop verdwenen is En jouw woord is alles wat ik heb Ik moet geloven Je haalt nog steeds water uit de rots Om mijn dorst te stillen Om op mijn ergst van me te houden En zelfs als ik het me niet herinner Je herinnert me aan mijn waarde Ik vertrouw mijn wegen niet Ik handel in mijn gedachten Ik leg alles neer Omdat je alles bent wat ik wil Ik ben op mijn knieën geland Dit is de beker die je voor mij hebt En zelfs als het niet logisch is Ik laat Uw Geest leiden Ik laat Uw Geest leiden (Geest leidt mij) Ik laat Uw Geest leiden (Geest leidt mij) Ik laat Uw Geest leiden (Geest leidt mij)