Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Michael Kiwanuka Songtekst: Love And Hate

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Michael Kiwanuka - Love And Hate ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Love And Hate? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Michael Kiwanuka! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Michael Kiwanuka en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Love And Hate .

Origineel

Love & Hate" Standing now Calling all the people here to see the show Calling all my demons now to let me go I need something, give me something wonderful I believe She won't take me somewhere I'm not supposed to be You can't steal the things that God has given me No more pain and no more shame and misery You can't take me down You can't break me down You can't take me down You can't take me down You can't break me down You can't take me down Love and hate How much more are we supposed to tolerate Can't you see there's more to me than my mistakes Sometimes I get this feeling - makes me hesitate I believe She won't take me somewhere I'm not supposed to be You can't steal the things that God has given me No more pain and no more shame and misery You can't take me down You can't break me down You can't take me down You can't break me down You can't take me down You can't break me down I can see a place of trouble And I'm on the verge For the love of everybody I need something more Now I feel some days of trouble I'm in the house of war For the love of everybody Look behind the wall Standing now Calling all the people here to see the show Calling all my demons now to let me go I need something, give me something wonderful

 

Vertaling

Love & Hate " Nu staan Ik roep alle mensen hier om de show te zien Ik roep nu al mijn demonen om me te laten gaan Ik heb iets nodig, geef me iets geweldigs ik geloof Ze brengt me niet ergens heen waar ik niet hoor te zijn Je kunt de dingen die God me heeft gegeven niet stelen Geen pijn meer en geen schaamte en ellende meer Je kunt me niet neerhalen Je kunt me niet afbreken Je kunt me niet neerhalen Je kunt me niet neerhalen Je kunt me niet afbreken Je kunt me niet neerhalen Liefde en haat Hoeveel meer moeten we tolereren Zie je niet dat er meer in mij zit dan mijn fouten Soms krijg ik dit gevoel - laat me aarzelen ik geloof Ze brengt me niet ergens heen waar ik niet hoor te zijn Je kunt de dingen die God me heeft gegeven niet stelen Geen pijn meer en geen schaamte en ellende meer Je kunt me niet neerhalen Je kunt me niet afbreken Je kunt me niet neerhalen Je kunt me niet afbreken Je kunt me niet neerhalen Je kunt me niet afbreken Ik zie een probleemplaats En ik sta op het punt Uit liefde voor iedereen Ik heb iets meer nodig Nu heb ik een paar dagen last Ik ben in het oorlogshuis Uit liefde voor iedereen Kijk achter de muur Nu staan Ik roep alle mensen hier om de show te zien Ik roep nu al mijn demonen om me te laten gaan Ik heb iets nodig, geef me iets geweldigs