Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: michael w. smith Songtekst: i lay me down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: michael w. smith - i lay me down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i lay me down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van michael w. smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van michael w. smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i lay me down .

Origineel

I have found here Love and mercy From an infinite supply I have found here Living water From a well that won't run dry At Your feet I bow in wonder At Your feet I place my crowns Let surrender be the only sound At Your feet I lay me down Fear and failure Pride and hatred You see all I've tried to hide But sweet mercy Has embraced me Wrath has turned to life divine At Your feet I bow in wonder At Your feet I place my crowns Let surrender be the only sound At Your feet I lay me down At Your feet I bow in wonder At Your feet I place my crowns Let surrender be the only sound At Your feet I lay me down Into my emptiness You speak life and give me breath I lay me down Undone by holiness Take my all and nothing less I lay me down Into my emptiness You speak life and give me breath I lay me down Undone by holiness Take my all and nothing less I lay me down At Your feet I bow in wonder At Your feet I place my crowns Let surrender be the only sound At Your feet I lay me down At Your feet I lay me down

 

Vertaling

Ik heb hier gevonden Liefde en barmhartigheid Van een oneindige voorraad heb ik hier gevonden Levend water Uit een bron die niet opdroogt Aan Uw voeten Ik buig in verwondering Aan Uw voeten plaats ik mijn kronen Laat overgave het enige geluid zijn Aan Uw voeten leg ik mij neer Angst en mislukking Trots en haat U ziet alles wat ik heb geprobeerd te verbergen Maar zoete genade Heeft mij omarmd Toorn is veranderd in goddelijk leven Aan Uw voeten Ik buig in verwondering Aan Uw voeten plaats ik mijn kronen Laat overgave het enige geluid zijn Aan Uw voeten leg ik mij neer Aan Uw voeten Ik buig in verwondering Aan Uw voeten plaats ik mijn kronen Laat overgave het enige geluid zijn Aan Uw voeten leg ik mij neer In mijn leegte U spreekt leven en geeft mij adem Ik leg me neer Ongedaan gemaakt door heiligheid Neem mijn alles en niets minder Ik leg me neer In mijn leegte Je spreekt leven en geeft me adem Ik leg me neer ongedaan gemaakt door heiligheid Neem mijn alles en niets minder Ik leg me neer Aan Uw voeten Ik buig in verwondering Aan Uw voeten plaats ik mijn kronen Laat overgave het enige geluid zijn Aan Uw voeten leg ik mij neer Aan Uw voeten leg ik mij neer