Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Michale W Smit Songtekst: Awesome God

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Michale W Smit - Awesome God ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Awesome God? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Michale W Smit! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Michale W Smit en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Awesome God .

Origineel

When he rollz up his sleeves, He ain't putting on the ritz. There is thunder in his footsteps, and lightning in his fists. the lord wasn't joking when he kicked them out of Eden, It wasn't for no reason that he shared his blood, his return is very close and so you'd better be believing, that our god is an awsome god! refrein: Our god is an awsome god, he rains from heaven above, with wisdom, power and love, our god is an awsome god. And when the sky was starless in the void of the night, (our god is an awsome god) He spoke into the darkness and created the light. (our god is an awsome god) Judgement and wrath he poored out of sodon, merci and grace he gave us at the cross. I hope that we have not to quikly forgotten that our got is an awsome god!

 

Vertaling

Toen hij rollz zijn mouwen op, Hij is niet zetten op de Ritz. Er is donder in zijn voetsporen, en bliksem in zijn vuisten. de Heer was geen grapje toen hij ze eruit getrapt van Eden, Het was niet zonder reden, dat hij deelde zijn bloed, zijn terugkeer is erg dichtbij en dus zou je beter geloven, dat onze God is een awsome god! refrein: Onze God is een awsome God, Hij regens uit de hemel boven, met wijsheid, kracht en liefde, Onze God is een awsome God. En wanneer de hemel was starless in de leegte van de nacht, (Onze god is een awsome god) Hij sprak in de duisternis en creëerde het licht. (Onze God is een awsome god) Oordeel en toorn hij poored uit sodon, merci en genade gaf hij ons aan het kruis. Ik hoop dat we niet vergeten dat al snel de ons kreeg een awsome god!