Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheael Buble Songtekst: Save The Last Dance For Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheael Buble - Save The Last Dance For Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Save The Last Dance For Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheael Buble! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheael Buble en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Save The Last Dance For Me .

Origineel

So don't forget who's taking you home Or in who's arms you're gonna be So darling save the last dance for me Oh baby, won't you save the last dance for me Ooh, you make a promise That you'll save the last dance for me Save the last dance The very last dance For me

 

Vertaling

Dus vergeet niet wie je naar huis Of in de armen, die je gaat worden Dus schat Save the Last Dance voor mij Oh baby, zal je niet redden van de laatste dans voor mij Ooh, je maakt een belofte Dat bespaart u de laatste dans voor mij Save the Last Dance De allerlaatste dans Voor mij