Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Bolton Songtekst: Lean On Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Bolton - Lean On Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Lean On Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Bolton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Bolton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Lean On Me .

Origineel

sometimes in our lives we all have pain, we all have sorrow But if we are wise we know that there's always tomorrow CHORUS lean on me baby when you're not strong I'll be your friend I'll help you carry on, For it won't be long till I'm gonna need somebody to lean on Please swallow your pride if i have things you need to borrow For no one can fill those of your needs that you won't let show Just call on me brother when you need a hand we all need somebody to lean on I just might have a problem that you'd understand we all need somebody to lean on CHORUS Just call on me brother when you need a hand we all need somebody to lean on I just might have a problem that you'd understand we all need somebody to lean on If there is a load you have to bear that you can't carry I'm right up the road i'll share your load if you'll just call me Call me...when you need a friend call me...call me.. and i'll be your friend... call me...call me Repeat 2x

 

Vertaling

soms in ons leven We hebben allemaal pijn, We hebben allemaal verdriet Maar als we slim zijn we weten dat er altijd morgen CHORUS Lean On Me baby als je niet sterk Ik zal je vriend zijn Ik help je doorgaan, Want het zal niet lang meer duren tot ik ga iemand nodig om op te leunen Gelieve slikken je trots als ik dingen je nodig hebt om te lenen Want niemand kan vullen die van uw behoeften dat u niet laten zien Gewoon bellen op me broer wanneer u een hand We hebben allemaal iemand nodig om op te leunen Ik dacht dat ik zou kunnen hebben een probleem dat je zou begrijpen We hebben allemaal iemand nodig om op te leunen CHORUS Gewoon bellen op me broer wanneer u een hand We hebben allemaal iemand nodig om op te leunen Ik dacht dat ik zou kunnen hebben een probleem dat je zou begrijpen We hebben allemaal iemand nodig om op te leunen Als er een belasting u hebt te dragen dat je niet kan dragen Ik ben rechts van de weg Ik deel uw lading Als je je gewoon mij bellen Bel me ... als je een vriend nodig bel me ... bel me .. en ik zal je vriend te worden ... bel me ... bel me Herhaal 2x