Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Buble Songtekst: Crazy Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Buble - Crazy Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Crazy Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Buble! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Buble en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Crazy Love .

Origineel

I can hear her heart beat for a thousand miles And the heavens open every time she smiles And when I come to her that's where I belong Yet I'm running to her like a rivers song She give me love, love, love, love, crazy love She give me love, love, love, love, crazy love She's got a fine sense of humor when I'm feeling low down And when I come to her when the sun goes down Takes away my trouble, takes away my grief Takes away my heartache, in the night like a thief She give me love, love, love, love, crazy love She give me love, love, love, love, crazy love (Love, love, love, love, crazy love) She give me love, love, love, love, crazy love [ michael buble Lyrics are found on www.songlyrics.com ] Yes I need her in the daytime Oh but I need her in the night Yes I want to throw my arms around her Kiss her hug her kiss her hug her tight And when I'm returning from so far away She gives me some sweet lovin brighten up my day Yes it makes me righteous, yes it makes me feel whole Yes it makes me mellow down in to my soul She give me love, love, love, love, crazy love She give me love, love, love, love, crazy love She give me love, love, love, love, crazy love I need her love, love, love, love, crazy love Crazy love, crazy love, crazy love

 

Vertaling

Ik hoor haar hart klopte voor een duizend mijl En de hemel open elke keer als ze glimlacht En als ik bij haar dat is waar ik behoor Toch I'm running om haar als een rivieren lied Ze geven me liefde, liefde, love, love, Crazy Love Ze geven me liefde, liefde, love, love, Crazy Love Ze heeft een fijn gevoel voor humor als ik laag gevoel van En als ik aan haar als de zon onder gaat Wegneemt mijn moeite, mijn verdriet wegneemt Wegneemt mijn verdriet, in de nacht als een dief Ze geven me liefde, liefde, love, love, Crazy Love Ze geven me liefde, liefde, love, love, Crazy Love (Love, love, love, love, Crazy Love) Ze geven me liefde, liefde, love, love, Crazy Love [Michael Buble Teksten zijn te vinden op www.songlyrics.com] Ja, ik moet haar in de overdag Oh maar ik moet haar in de nacht Ja, ik wil gooi mijn armen om haar heen Kus haar knuffel haar kus haar knuffel haar strakke En als ik terugkeer van zo ver weg Ze geeft me wat zoete lovin vrolijken mijn dag Ja het maakt me rechtvaardig, ja het maakt me hele Jahet maakt me zacht in mijn ziel Ze geven me liefde, liefde, love, love, Crazy Love Ze geven me liefde, liefde, love, love, Crazy Love Ze geven me liefde, liefde, love, love, Crazy Love Ik moet haar liefde, liefde, liefde, love, Crazy Love Crazy Love, Crazy Love, Crazy Love