Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Buble Songtekst: Everything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Buble - Everything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Everything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Buble! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Buble en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Everything .

Origineel

You're a falling star You're the getaway car You're the line in the sand When I go to far You're the swimming pool On an August day And you're the perfect thing to say And you play it coy but it's kinda cute Oh when you smile at me you know exactly what you do Baby don't pretend that you don't know it's true Cause you can see it when I look at you And in this crazy life And through these crazy times It's you It's you You make me sing You're every line You're every word You're everything You're a carousel You're a wishing well And you light me up When you ring my bell You're a mystery You're from out of space You're every minute of my every day And I can't believe that I'm your man And I get to kiss you baby just because I can Whatever comes our way We'll see it through And you know that's what our love can do And in this crazy life And through these crazy times It's you It's you You make me sing You're every line You're every word You're everything And so la la la la la la la So la la la la la la la And in this crazy life And through these crazy times It's you It's you You make me sing You're every line You're every word You're everything You're every song And I sing along Cause you're my everything Yeah, yeah So la la la la la la lahaha So la la la la la la la laaa la la lahaha

 

Vertaling

Je bent een vallende ster Je bent de vluchtauto Je bent de lijn in het zand Wanneer ik naar toe Je bent het zwembad Op een dag augustus En jij bent de perfecte ding om te zeggen En je speelt het schuchter, maar het is kinda cute Oh als je glimlacht naar me je precies weet wat je doet Baby wil niet beweren dat je niet weet dat het waar is Want je kunt zien wanneer ik naar je kijken En in dit gekke leven En door deze gekke tijden Het is u Het is u You make me zingen Je bent elke regel Je bent elk woord Je bent alles Je bent een carrousel Je bent een wensput En je light me up Wanneer u Ring My Bell Je bent een mysterie Je bent vanuit de ruimte Je bent elke minuut van mijn dagelijks En ik kan niet geloven dat ik ben je man En ik krijg te kussen je baby gewoon omdat ik kan Wat komt onze manier We zien het door En je weet dat is wat onze liefde kan doen En in dit gekke leven En door deze gekke tijden Het is u Het is u You make me zingen Je bent elke regel Je bent elk woord Je bent alles En zo lala la la la la la Dus la la la la la la la En in dit gekke leven En door deze gekke tijden Het is u Het is u You make me zingen Je bent elke regel Je bent elk woord Je bent alles Je bent elk lied En ik zing mee Cause you're my everything Yeah, yeah Dus la la la la la la lahaha Dus la la la la la la la la la laaa lahaha