Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Buble Songtekst: Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Buble - Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Buble! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Buble en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Love .

Origineel

L is for the way you look at me O is for the only one I see V is very, very extraordinary E is even more than anyone that you adore Can love is all that I can give to you Love is more than just a game for two Two in love can make it Take my heart but please don't break it Love was made for me and you L is for the way you look at me O is for the only one I see V is very, very extraordinary E is even more than, than anyone that you adore Can love is all that I can give to you Love, love, love is more than just a game for two Two in love can make it Take my heart but please don't break it 'Cause love was made for me and you I said love was made for me and you You know that love was made for me and you

 

Vertaling

L is voor de manier waarop je naar me kijkt O is voor de enige die ik zie V is zeer, zeer uitzonderlijk E is zelfs meer dan iemand die je aanbidden Kan de liefde is alles wat ik kan geven aan je Liefde is meer dan alleen een spel voor twee Twee in liefde kan maken Neem mijn hart, maar dan niet breken Liefde was gemaakt voor u en mij L is voor de manier waarop je naar me kijkt O is voor de enige die ik zie V is zeer, zeer uitzonderlijk E is zelfs meer dan, dan iemand die je aanbidden Kan de liefde is alles wat ik kan geven aan je Liefde, liefde, liefde is meer dan alleen een spel voor twee Twee in liefde kan maken Neem mijn hart, maar dan niet breken 'Want liefde is gemaakt voor u en mij Ik zei liefde was gemaakt voor u en mij Je weet dat de liefde is gemaakt voor u en mij