Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Buble Songtekst: Save The Last Dance For Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Buble - Save The Last Dance For Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Save The Last Dance For Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Buble! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Buble en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Save The Last Dance For Me .

Origineel

Well you can dance Every dance with the guy Who gives you the eye Let him hold you tight And you can smile Every smile for the man Who held your hand 'Neath the pale moonlight But don't forget who's taking you home And in whose arms you're gonna be So darling, save the last dance for me Oh I know That the music's fine Like sparkling wine Go and have your fun Laugh and sing But while we're apart Don't give your heart To anyone And don't forget who's taking you home And in whose arms you're gonna be So darling, save the last dance for me Baby, don't you know I love you so Can't you feel it when we touch I will never, never let you go I love you, oh so much You can dance Go and carry on Till the night is gone And it's time to go If he asks If you're all alone Can he walk you home You must tell him no Cause don't forget who's taking you home And in whose arms you're gonna be Save the last dance for me Oh I know That the music's fine Like sparkling wine Go and have your fun Laugh and sing But while we're apart Don't give your heart To anyone And don't forget who's taking you home And in whose arms you're gonna be So darling, save the last dance for me So don't forget who's taking you home Or in who's arms you're gonna be So darling save the last dance for me Oh baby, won't you save the last dance for me Ooh, you make a promise That you'll save the last dance for me Save the last dance The very last dance For me

 

Vertaling

Nou je kan dansen Elke dans met de man Wie geeft u het oog Laat hem vast te houden dat u En je kan lachen Elke glimlach voor de man Wie heeft je hand 'Neath het bleke maanlicht Maar vergeet niet wie je naar huis En in wiens armen je gaat worden Dus schat, bewaar de laatste dans voor mij Oh ik weet Dat de muziek is fijn Zoals mousserende wijn Ga en plezier hebben Lachen en zingen Maar terwijl we elkaar Geef niet je hart Voor iedereen En vergeet niet wie je naar huis En in wiens armen je gaat worden Dus schat, bewaar de laatste dans voor mij Baby, don't you know I love, zodat u Kan je niet het gevoel dat wanneer we elkaar aanraken Ik zal nooit, nooit laat je helemaal gaan Ik hou van je, oh zo veel U kunt dansen Go en oefenen Tot de nacht is verdwenen En het is tijd om te gaan Als hij vraagt Als je helemaal alleen Kan hij je naar huis Je moet hem vertellen geen Oorzaak vergeet niet wie je naar huis En in wiens armen je gaat worden Save the Last Dance voor mij Oh ik weet Dat de muziek is fijn Zoals mousserende wijn Ga maar eensuw plezier Lachen en zingen Maar terwijl we elkaar Geef niet je hart Voor iedereen En vergeet niet wie je naar huis En in wiens armen je gaat worden Dus schat, bewaar de laatste dans voor mij Dus vergeet niet wie je naar huis Of in de armen, die je gaat worden Dus schat Save the Last Dance voor mij Oh baby, zal je niet redden van de laatste dans voor mij Ooh, je maakt een belofte Dat bespaart u de laatste dans voor mij Save the Last Dance De allerlaatste dans Voor mij