Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Bubleh Songtekst: Home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Bubleh - Home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Bubleh! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Bubleh en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Home .

Origineel

Another summer day Is come and gone away In Paris and Rome But I wanna go home Mmmmmmmm Maybe surrounded by A million people I Still feel all alone I just wanna go home Oh I miss you, you know And I've been keeping all the letters that I wrote to you Each one a line or two I'm fine baby, how are you? Well I would send them but I know that it's just not enough My words were cold and flat And you deserve more than that Another aerorplane Another sunny place I'm lucky I know But I wanna go home Mmmm, I've got to go home Let me go home I'm just too far from where you are I wanna come home And I feel just like I'm living someone elses life It's like I just stepped outside When everything was going right And I know just why you could not Come along with me But this was not your dream But you always believed in me Another winter day has come And gone away And even Paris and Rome And I wanna go home Let me go home And I'm surrounded by A million people I Still feel alone Oh, let me go home Oh, I miss you, you know Let me go home I've had my run Baby, I'm done I gotta go home Let me go home It will be all right I'll be home tonight I'm coming back home

 

Vertaling

Nog zomerdag Is gekomen en weggegaan In Parijs en Rome Maar ik wil naar huis Mmmmmmmm Misschien omringd door Een miljoen mensen die ik Voel me nog steeds helemaal alleen Ik wil gewoon naar huis Oh ik mis je, weet je En ik heb houden van alle brieven die ik schreef u Ieder een lijn of twee I'm fine baby, how are you? Nou ik zou sturen, maar ik weet dat het gewoon niet genoeg Mijn woorden waren koud en plat En je verdient meer dan dat Ander aerorplane Nog een zonnige plaats Ik heb geluk dat ik weet Maar ik wil naar huis Mmmm, ik heb naar huis te gaan Laat me naar huis Ik ben gewoon te ver van waar je bent Ik wil naar huis En ik voel me net alsof ik iemand anders leven woon Het is alsof ik stapte buiten Als alles ging recht En ik weet gewoon waarom je niet kon Kom samen met mij Maar dit was niet uw droom Maar u altijd geloofd in mij Andere winterse dag is aangebroken En weggegaan En zelfs Parijs en Rome En ik wil naar huis Laat me naar huis En ik ben omringd door Een miljoen mensen die ik Tochalleen voelen Oh, laat me naar huis Oh, ik mis je, weet je Laat me naar huis Ik heb mijn run Baby, I'm done Ik moet naar huis gaan Laat me naar huis Het zal wel goed Ik zal vanavond thuis Ik kom terug naar huis