Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Jackson Songtekst: Ben

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Jackson - Ben ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ben? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ben .

Origineel

Ben, the two of us need look no more We both found what we were looking for With a friend to call my own I'll never be alone And you my friend will see You've got a friend in me (You've got a friend in me) Ben, you're always running here and there (Here and there) You feel you're not wanted anywhere (Anywhere) If you ever look behind And don't like what you find There's something you should know You've got a place to go (You've got a place to go) I used to say, "I" and "me" Now it's "us", now it's "we" (I used to say, "I" and "me") (Now it's "us", now it's "we") Ben, most people would turn you away I don't listen to a word they say They don't see you as I do I wish they would try to I'm sure they'd think again If they had a friend like Ben (A friend) Like Ben (Like Ben) Like Ben

 

Vertaling

Ben, de twee van ons moeten kijken niet meer We hebben allebei gevonden wat we zochten Met een vriend te bellen mijn eigen Ik zal nooit alleen En je mijn vriend ziet Je hebt een vriend in mij (Je hebt een vriend in mij) Ben, je bent altijd draait hier en daar (Hier en daar) Je voelt je niet wilde ergens (Overal) Als je ooit kijkje achter En niet leuk wat je tegenkomt Er is iets wat je moet weten Je hebt een plaats om te gaan (Je hebt een plaats om te gaan) Ik gebruikte om te zeggen, 'ik' en 'mij' Nu is het "ons", nu is het "wij" (Ik gebruikte om te zeggen, 'ik' en 'mij') (Nu is het "ons", nu is het "wij") Ben, zouden de meeste mensen weg gaat u Ik luister niet naar een woord zeggen ze Ze je niet zien als ik Ik wou dat ze zouden proberen Ik weet zeker dat ze weer denken Als ze had een vriend als Ben (Een vriend) Net Ben (Zoals Ben) Net Ben