Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Jackson Songtekst: Care About Us

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Jackson - Care About Us ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Care About Us? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Care About Us .

Origineel

Skin head, Dead head, everybody Gone bad Situation, Aggravation, everybody allegation In the suite, on the news, everybody dog food bang bang shot dead, everSkin head, Dead head, everybody Gone bad Situation, Aggravation, everybody allegation In the suite, on the news, everybody dog food bang bang shot dead, everybody's Gone mad All I wanna say is that they don't really care about us, all I wanna say is that they don't really care about us Beat me, Hate me You can never Break me Will me, Thrill me You can never Kill me Sue me, Sue me Everybody Do me Kick me, Kike me Don't you Black or white me All I wanna say is that they don't really care about us All I wanna say is that they don't really care about us Tell me what has become of my life, I have a wife and two children who love me I'm a victim of police brutality, now I'm tired of being the victim of hate, Your raping me of my pride, Oh for God's sake, I look to heaven to fulfill its prophecy... Set me free! Skin head, Dead head Everybody Gone bad Trepidation, Speculation Everybody Allegation In the suite, On the news Everybody Dog food Black man, Black mail Throw your brother in jail All I wanna say is that They don't really care about us, All I wanna say is that They don't really care about us Tell me what has become of my rights Am I invisible cause you ignore me? Your proclamation promised me free liberty, now I'm tired of being' the victim of shame They're throwing me in a class with a bad name I can't believe this is the land from which I came You know I really do hate to say it, The government don't wanna see, But if Roosevelt was living, he wouldn't let this be, no no. Skin head, Dead head Everybody Gone bad Situation Speculation Everybody Litigation Beat me, Bash me You can never Trash me Hit me, Kick me You can never Get me All I wanna say is that They don't really care about us, All I wanna say is that They don't really care about us, Some things in life they just don't wanna see, But if Martin Luther was living' He wouldn't let this be, no no. Skin head, Dead head Everybody's Gone bad Situation, Segregation Everybody Allegation In the suite, On the news Everybody Dog food Kick me, Drag at me Don't you throw the rag at me All I wanna say is that They don't really care about us, All I wanna say is that They don't really care about us, All I wanna say is that They don't really care about us, All I wanna say is that They don't really care about us, All I wanna say is that They don't really care about us. ybody's Gone mad All I wanna say is that they don't really care about us, all I wanna say is that they don't really care about us Beat me, Hate me You can never Break me Will me, Thrill me You can never Kill me Sue me, Sue me Everybody Do me Kick me, Kike me Don't you Black or white me All I wanna say is that they don't really care about us All I wanna say is that they don't really care about us Tell me what has become of my life, I have a wife and two children who love me I'm a victim of police brutality, now I'm tired of being the victim of hate, Your raping me of my pride, Oh for God's sake, I look to heaven to fulfill its prophecy... Set me free! Skin head, Dead head Everybody Gone bad Trepidation, Speculation Everybody Allegation In the suite, On the news Everybody Dog food Black man, Black mail Throw your brother in jail All I wanna say is that They don't really care about us, All I wanna say is that They don't really care about us Tell me what has become of my rights Am I invisible cause you ignore me? Your proclamation promised me free liberty, now I'm tired of being' the victim of shame They're throwing me in a class with a bad name I can't believe this is the land from which I came You know I really do hate to say it, The government don't wanna see, But if Roosevelt was living, he wouldn't let this be, no no. Skin head, Dead head Everybody Gone bad Situation Speculation Everybody Litigation Beat me, Bash me You can never Trash me Hit me, Kick me You can never Get me All I wanna say is that They don't really care about us, All I wanna say is that They don't really care about us, Some things in life they just don't wanna see, But if Martin Luther was living' He wouldn't let this be, no no. Skin head, Dead head Everybody's Gone bad Situation, Segregation Everybody Allegation In the suite, On the news Everybody Dog food Kick me, Drag at me Don't you throw the rag at me All I wanna say is that They don't really care about us, All I wanna say is that They don't really care about us, All I wanna say is that They don't really care about us, All I wanna say is that They don't really care about us, All I wanna say is that They don't really care about us.

 

Vertaling

Huid hoofd, Dead Head, iedereen Gone Bad Situatie, Verergering, iedereen bewering In de suite, op het nieuws, iedereen hondenvoer Bang Bang doodgeschoten, everSkin hoofd, Dead Head, iedereen Gone Bad Situatie, Verergering, iedereen bewering In de suite, op het nieuws, iedereen hondenvoer Bang Bang doodgeschoten, iedereen is gek Gone Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons Beat me, Hate me Je kunt nooit Break me Zal me, Thrill me Je kunt nooit Kill me Sue me, Sue me Iedereen Doe me Kick me, Kike mij Je niet zwart of wit me Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons Vertel me wat er geworden van mijn leven, Ik heb een vrouw en twee kinderen die mij liefhebben Ik ben een slachtoffer van politiegeweld, nu Ik ben moe van het slachtoffer van haat, Uw verkrachten me van mijn trots, Oh omwille van God, Ik kijk naar de hemel zijn profetie te vervullen ... Set me free! Huidhoofd, Dead Head Iedereen Gone Bad Schroom, Speculatie Iedereen Vermoedelijk In de suite, op het nieuws Iedereen Hondenvoer Zwarte man, Black mail Gooi je broer in de gevangenis Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons Vertel me wat er geworden is van mijn rechten Ben ik onzichtbaar omdat je negeren me? Uw proclamatie beloofde me vrij vrijheid, nu Ik ben moe van 'het slachtoffer van schaamte Ze gooien me in een klasse met een slechte naam Ik kan niet geloven dat dit is het land waar ik kwam Je weet dat ik echt een hekel aan het te zeggen, De regering wil niet zien, Maar als Roosevelt leefde, zou hij niet laten worden, nee nee. Huid hoofd, Dead Head Iedereen Gone Bad Situatie Speculatie Iedereen Litigation Beat me, Bash mij Je kunt nooit Trash me Hit me, Kick me Je kunt nooit Get me Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, Sommige dingen inleven dat ze gewoon niet willen zien, Maar als Martin Luther leefde ' Hij zou het niet laten zijn, nee nee. Huid hoofd, Dead Head Everybody's Gone Bad Situation, Segregatie Iedereen Vermoedelijk In de suite, op het nieuws Iedereen Hondenvoer Kick me, Drag me Don't you gooi het vod op mij Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons. ybody is gek Gone Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons Beat me, Hate me Je kunt nooit Break me Zal me, Thrill me Je kunt nooit Kill me Sue me, Sue me Iedereen Doe me Kick me, Kike mij Je niet zwart of wit me Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt schelenwij Vertel me wat er geworden van mijn leven, Ik heb een vrouw en twee kinderen die mij liefhebben Ik ben een slachtoffer van politiegeweld, nu Ik ben moe van het slachtoffer van haat, Uw verkrachten me van mijn trots, Oh omwille van God, Ik kijk naar de hemel zijn profetie te vervullen ... Set me free! Huid hoofd, Dead Head Iedereen Gone Bad Schroom, Speculatie Iedereen Vermoedelijk In de suite, op het nieuws Iedereen Hondenvoer Zwarte man, Black mail Gooi je broer in de gevangenis Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons Vertel me wat er geworden is van mijn rechten Ben ik onzichtbaar omdat je negeren me? Uw proclamatie beloofde me vrij vrijheid, nu Ik ben moe van 'het slachtoffer van schaamte Ze gooien me in een klasse met een slechte naam Ik kan niet geloven dat dit is het land waar ik kwam Je weet dat ik echt een hekel aan het te zeggen, De regering wil niet zien, Maar als Roosevelt leefde, zou hij niet laten worden, nee nee. Huid hoofd, Dead Head Iedereen Gone Bad Situatie Speculatie Iedereen Litigation Beat me, Bash mij Je kunt nooit Trash me Hit me, Kick me Je kunt nooit Get me Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, Sommige dingen in het leven ze gewoon niet willen zien, Maar als Martin Luther leefde ' Hij zou het niet laten zijn, nee nee. Huid hoofd, Dead Head Everybody's Gone Bad Situation, Segregatie Iedereen Vermoedelijk In de suite, op het nieuws Iedereen Hondenvoer Kick me, Drag me Don't you gooi het vod op mij Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons, Alles wat ik wil zeggen is dat ze niet echt zorgen over ons.