Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Jackson Songtekst: Childhood

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Jackson - Childhood ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Childhood? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Childhood .

Origineel

Have you seen my Childhood? I'm searching for the world that I come from 'Cause I've been looking around In the lost and found of my heart... No one understands me They view it as such strange eccentricities... 'Cause I keep kidding around Like a child, but pardon me... People say I'm not okay 'Cause I love such elementary things... It's been my fate to compensate, for the Childhood I've never known... Have you seen my Childhood? I'm searching for that wonder in my youth Like pirates in adventurous dreams, Of conquest and kings on the throne... Before you judge me, try hard to love me, Look within your heart then ask, Have you seen my Childhood? People say I'm strange that way 'Cause I love such elementary things, It's been my fate to compensate, for the Childhood I've never known... Have you seen my Childhood? I'm searching for that wonder in my youth Like fantastical stories to share The dreams I would dare, watch me fly... Before you judge me, try hard to love me. The painful youth I've had Have you seen my Childhood...

 

Vertaling

Heb je gezien mijn jeugd? Ik ben op zoek naar de wereld waar ik vandaan kom 'Want ik heb het rondkijken In de verloren en gevonden van mijn hart ... Niemand begrijpt me Ze zien het als zulke vreemde excentriciteiten ... Want ik blijf een grapje rond Als een kind, maar vergeef me ... Mensen die zeggen dat ik niet goed Want ik hou zulke elementaire dingen ... Het is mijn lot om te compenseren, voor de Childhood Ik heb nooit geweten ... Heb je gezien mijn jeugd? Ik ben op zoek naar dat wonder in mijn jeugd Als piraten in avontuurlijke dromen, Van verovering en koningen op de troon ... Voordat u judge me, hard proberen me houden, Kijk in je hart dan vragen, Heb je gezien mijn jeugd? Mensen die zeggen dat ik vreemd op die manier Want ik hou zulke elementaire dingen, Het is mijn lot om te compenseren, voor de jeugd heb ik nooit geweten ... Heb je gezien mijn jeugd? Ik ben op zoek naar dat wonder in mijn jeugd Net als fantastische verhalen om te delen De dromen die ik zou durven, watch me vliegen ... Voordat u judge me, hard proberen om lief te hebbenmij. De pijnlijke jeugd ik heb gehad Heb je gezien mijn jeugd ...