Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Jackson Songtekst: Dirty Diana

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Jackson - Dirty Diana ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dirty Diana? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dirty Diana .

Origineel

Oh no Oh no Oh no You'll never make me stay So take your weight off of me I know your every move So won't you just let me be I've been here times before But I was too blind to see That you seduce every man This time you won't seduce me She's saying, that's okay Hey baby do as you please I have the stuff that you want I am the thing that you need She looked me deep in the eyes She's touching me so to start She says there's no turning back She trapped me in her heart Dirty Diana, no Dirty Diana, no Dirty Di-ana, no Dirty Diana Let me be Oh no Oh no Oh no She likes the boys in the band She knows when they come to town Every musicians fan After the curtain comes down She waits at backstage doors For those who have prestige, Who promise fortune and fame A life that's so carefree She's saying, that's okay Hey baby do as you want I'll be your night lovin' thing I'll be the freak you can taunt I don't care what you say I wanna go too far I'll be your everything If you make me a star Dirty Diana, no Dirty Diana, no Dirty Di-ana, no Dirty Diana Dirty Diana, no Dirty Diana, no Dirty Di-ana, no Dirty Diana Diana Diana Dirty Diana It's Dia-ia-ia-iana She said, I have to go home ‘Cause I'm real tired you see Now I hate sleeping alone Why don't you come with me I said my baby's at home She's probably worried tonight I didn't call on the phone To say that I'm alright Diana walked up to me She said, I'm all yours tonight And then I ran to the phone Saying, baby I'm alright I said, but unlock the door ‘Cause I forgot the key She said, he's not coming back Because he's sleeping with me Dirty Diana, no Dirty Diana, no Dirty Di-ana, no Dirty Diana, no Dirty Diana, no Dirty Diana, no Dirty Di-ana, no Dirty Diana Diana! Diana! Diana!

 

Vertaling

Oh nee Oh nee Oh nee Je zult mij nooit doen blijven Dus neem uw gewicht van me af Ik weet dat je elke beweging Zo zal je het niet gewoon laat me Ik ben hier keer eerder geweest Maar ik was te blind om te zien Dat je verleiden elke man Deze keer zul je niet verleiden me Ze zegt, dat goed is Hey baby doen wat je wilt Ik heb de spullen die je wilt Ik ben het ding dat je nodig hebt Ze keek me diep in de ogen Ze is raakt me zo te beginnen Ze zegt dat er geen weg meer terug Ze zitten me in haar hart Dirty Diana, geen Dirty Diana, geen Dirty Di-ana, geen Dirty Diana Laat me Oh nee Oh nee Oh nee Ze houdt van de jongens in de band Ze weet wanneer ze komen naar de stad Elke muzikanten fan Na het gordijn komt neer Ze wacht op backstage deuren Voor degenen die prestige, Die beloven fortuin en roem Een leven dat is zo zorgeloos Ze zegt, dat goed is Hey baby doen wat je wilt Ik zal je 's nachts lovin' ding worden Ik zal de freak kunt u beschimpen worden Kan me niet schelen wat je zegt Ik wil ook ver gaan Ik zal je alles Alsje maakt me een ster Dirty Diana, geen Dirty Diana, geen Dirty Di-ana, geen Dirty Diana Dirty Diana, geen Dirty Diana, geen Dirty Di-ana, geen Dirty Diana Diana Diana Dirty Diana Het is Dia-ia-ia-IANA Ze zei, ik moet naar huis Want ik ben echt moe zie je Nu heb ik een hekel alleen te slapen Waarom ga je niet met me mee Ik zei dat mijn baby's thuis Ze is waarschijnlijk bang vanavond Ik heb niet geroepen op de telefoon Om te zeggen dat ik goed ben Diana liep naar me Ze zei, ik ben helemaal van jou vanavond En dan heb ik rende naar de telefoon Zeggen, baby ik goed ben Ik heb gezegd, maar openen de deur Want ik vergat de sleutel Ze zei, hij komt niet terug Omdat hij slaapt bij mij Dirty Diana, geen Dirty Diana, geen Dirty Di-ana, geen Dirty Diana, geen Dirty Diana, geen Dirty Diana, geen Dirty Di-ana, geen Dirty Diana Diana! Diana! Diana!