Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Jackson Songtekst: Give It To Me Right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Jackson - Give It To Me Right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Give It To Me Right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Give It To Me Right .

Origineel

She Always Takes It With A Heart Of Stone 'Cause All She Does Is Throw It Back To Me I've Spent A Lifetime Looking For Someone Don't Try To Understand Me Just Simply Do The Things I Say Love Is A Feeling Give It When I Want It 'Cause I'm On Fire Quench My Desire Give It When I Want It Talk To Me Woman Give In To Me Give In To Me You Always Knew Just How To Make Me Cry And Never Did I Ask You Questions Why It Seems You Get Your Kicks From Hurting Me Don't Try To Understand Me Because Your Words Just Aren't Enough Love Is A Feeling Quench My Desire Give It When I Want It Takin' Me Higher Love Is A Woman I Don't Wanna Hear It Give In To Me Give In To Me You And Your Friends Were Laughing At Me In Town But It's Okay And It's Okay You Wont Be Laughing Girl When I'm Not Around I'll Be Okay And I'll, I'll Not Find Gotta, The Peace Of Mind No Don't Try To Tell Me Because Your Words Just Aren't Enough Love Is A Feeling Quench My Desire Give It When I Want It Takin' Me Higher Talk To Me Woman Love Is A Feeling Give In To Me Give In To Me Give In To Me Love Is A Feeling I Don't Wanna Hear It Quench My Desire Takin' Me Higher Tell It To The Preacher Satisfy The Feeling Give In To Me Give In To Me I Don't Wanna I Don't Wanna I Don't Wanna Hear It Give It To The Fire Talk To Me Woman Quench My Desire I Don't Like A Lady Talk To Me Baby Give In To Me Give In To The Fire Give In To Me Give In To Me Give In To Me Love Is A Woman Give In To Me Give In To Me Give In To Me Give In To Me 'Cause I'm On Fire Talk To Me Woman Quench My Desire Give It To The Feeling

 

Vertaling

Ze neemt het altijd met een hart van steen 'Want alles wat ze doet is Throw It Back To Me Ik heb doorgebracht A Lifetime Op zoek naar iemand Don't Try me te begrijpen Gewoon Do The Zeg ik Liefde is een gevoel Give It wanneer ik het wil 'Cause I'm On Fire Quench My Desire Give It wanneer ik het wil Talk To Me Woman Give In To Me Give In To Me Je wist altijd precies hoe Make Me Cry En nooit heb ik u vragen waarom Het schijnt dat je Get Your Kicks Van doet me pijn Don't Try me te begrijpen Omdat Uw woorden alleen zijn niet genoeg Liefde is een gevoel Quench My Desire Give It wanneer ik het wil Takin 'Me Higher Love Is A Woman I Don't Wanna om te horen Give In To Me Give In To Me U en uw vrienden Lachten naar mij in de stad Maar het is goed En het is oke You wont lachend meisje Als ik er niet ben I'll Be Okay En ik zal, ik zal niet vinden Gotta, de gemoedsrust nr. Don't Try To Me Vertel Omdat Uw Woorden Net niet genoeg Liefde is een gevoel Quench My Desire Give It Als ik wilHet Takin 'Me Higher Talk To Me Woman Liefde is een gevoel Give In To Me Give In To Me Give In To Me Liefde is een gevoel I Don't Wanna om te horen Quench My Desire Takin 'Me Higher Tell It To The Preacher Voldoen aan de Feeling Give In To Me Give In To Me I Don't Wanna I Don't Wanna I Don't Wanna Hoor Het Give It To The Fire Talk To Me Woman Quench My Desire I Don't Like A Lady Talk To Me Baby Give In To Me Give In To The Fire Give In To Me Give In To Me Give In To Me Love Is A Woman Give In To Me Give In To Me Give In To Me Give In To Me 'Cause I'm On Fire Talk To Me Woman Quench My Desire Give It To The Feeling