Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Jackson Songtekst: Spechless

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Jackson - Spechless ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Spechless? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Spechless .

Origineel

Uw liefde is magisch, dat is hoe ik me voel Maar ik heb niet de woorden hier uit te leggen Weg is de genade van blijken van passie Maar er zijn werelden en werelden van manieren om uit te leggen Om u vertellen hoe ik me voel Maar ik ben sprakeloos, sprakeloos Dat is hoe You Make Me Feel Hoewel ik bij jou ben Ik ben ver weg en niets is voor echte Als ik met jou ben ik verloren voor woorden, ik weet niet wat ik moet zeggen Mijn hoofd is spinnen als een carrousel, dus bid ik in stilte Hulpeloos en hopeloos, dat is hoe ik me voel binnen Niets is echt, maar alles mogelijk is als God aan mijn kant Als ik bij jou ben ik in het licht waar ik niet kan worden gevonden Het is alsof ik sta in de plaats genaamd Hallowed Ground Sprakeloos, sprakeloos, dat is hoe You Make Me Feel Hoewel ik bij jou ben Ik ben ver weg en niets is voor echte Ik zal overal gaan en niets doen alleen maar om je gezicht aanraken There's no mountain high Ik kan niet klimmen Ik ben vernederd in uw genade Sprakeloos, sprakeloos, dat is hoe You Make Me Feel Hoewel ik bij jou ben ik verloren voor woorden en niets is voor echte Sprakeloos, sprakeloos, dat is hoe You Make Me Feel Hoewel ik bij jou ben ik ver weg, en niets is voor echte Sprakeloos, sprakeloos, dat is hoe You Make Me Feel Hoewel ik bij jou ben ik verloren voor woorden en niets is voor echte SpeechlessYour liefde is magisch, dat is hoe ik me voel Maar in uw aanwezigheid ben ik verloren voor woorden Woorden als 'Ik hou van je. "

 

Vertaling

Uw liefde is magisch, dat is hoe ik me voel Maar ik heb niet de woorden hier uit te leggen Weg is de genade van blijken van passie Maar er zijn werelden en werelden van manieren om uit te leggen Om u vertellen hoe ik me voel Maar ik ben sprakeloos, sprakeloos Dat is hoe You Make Me Feel Hoewel ik bij jou ben Ik ben ver weg en niets is voor echte Als ik met jou ben ik verloren voor woorden, ik weet niet wat ik moet zeggen Mijn hoofd is spinnen als een carrousel, dus bid ik in stilte Hulpeloos en hopeloos, dat is hoe ik me voel binnen Niets is echt, maar alles mogelijk is als God aan mijn kant Als ik bij jou ben ik in het licht waar ik niet kan worden gevonden Het is alsof ik sta in de plaats genaamd Hallowed Ground Sprakeloos, sprakeloos, dat is hoe You Make Me Feel Hoewel ik bij jou ben Ik ben ver weg en niets is voor echte Ik zal overal gaan en niets doen alleen maar om je gezicht aanraken There's no mountain high Ik kan niet klimmen Ik ben vernederd in uw genade Sprakeloos, sprakeloos, dat is hoe You Make Me Feel Hoewel ik bij jou ben ik verloren voor woorden en niets is voor echte Sprakeloos, sprakeloos, dat is hoe You Make Me Feel Hoewel ik bij jou ben ik ver weg, en niets is voor echte Sprakeloos, sprakeloos, dat is hoe You Make Me Feel Hoewel ik bij jou ben ik verloren voor woorden en niets is voor echte SpeechlessYour liefde is magisch, dat is hoe ik me voel Maar in uw aanwezigheid ben ik verloren voor woorden Woorden als 'Ik hou van je. "