Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Jackson Songtekst: Stranger In Moscow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Jackson - Stranger In Moscow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Stranger In Moscow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Stranger In Moscow .

Origineel

I was wandering in the rain Mask of life, feelin' insane Swift and sudden fall from grace Sunny days seem far away Kremlin's shadow belittlin' me Stalin's tomb won't let me be On and on and on it came Wish the rain would just let me be Chorus: How does it feel (How does it feel) How does it feel How does it feel When you're alone And you're cold inside Here abandoned in my fame Armageddon of the brain KGB was doggin' me Take my name and just let me be Then a beggar boy called my name Happy days will drown the pain On and on and on it came Again, and again, and again... Take my name and just let me be Chorus (Repeat) Like a stranger in Moscow Oh I must say Like a stranger in Moscow Oh I must say We're talkin' danger We're talkin' danger baby Like a stranger in Moscow We're talkin' danger We're talkin' danger baby Like a stranger in Moscow I'm livin' lonely I'm livin' lonely baby A stranger in Moscow

 

Vertaling

Ik dwalen in de regen Masker van het leven, feelin 'krankzinnig Swift en plotselinge daling van de genade Zonnige dagen lijkt ver weg Schaduw Kremlin belittlin 'me Graf van Stalin laat me niet te Op en over en kwam Wens de regen laat me gewoon zou worden Chorus: Hoe voelt het (How does it feel) Hoe voelt het Hoe voelt het Als je alleen bent En je bent koud binnen Hier verlaten in mijn roem Armageddon van de hersenen KGB was Doggin 'me Neem mijn naam en laat me be Dan een bedelaar jongen riep mijn naam Gelukkige dagen zal de pijn verdrinken Op en over en kwam Opnieuw, en opnieuw, en opnieuw ... Neem mijn naam en laat me be Chorus (Repeat) Als een vreemdeling in Moskou Oh ik moet zeggen Als een vreemdeling in Moskou Oh ik moet zeggen We gevaar talkin ' We gevaar talkin 'baby Als een vreemdeling in Moskou We gevaar talkin ' We gevaar talkin 'baby Als een vreemdeling in Moskou I'm livin 'eenzaam Ik ben eenzaam baby livin ' Een vreemdeling in Moskou