Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Jackson Songtekst: The Way You Make Me Feel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Jackson - The Way You Make Me Feel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Way You Make Me Feel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Way You Make Me Feel .

Origineel

Hee-hee! Ooh! Go on girl! Aaow! Hey pretty baby with the high heels on You give me fever Like I've never, ever known You're just a product of loveliness I like the groove of your walk, Your talk, your dress I feel your fever From miles around I'll pick you up in my car And we'll paint the town Just kiss me baby And tell me twice That you're the one for me The way you make me feel (The way you make me feel) You really turn me on (You really turn me on) You knock me off of my feet (You knock me off of my feet) My lonely days are gone (My lonely days are gone) I like the feelin' you're givin' me Just hold me baby and I'm in ecstasy Oh I'll be workin' from nine to five To buy you things to keep you by my side I never felt so in love before Just promise baby, you'll love me forever more I swear I'm keepin' you satisfied 'Cause you're the one for me The way you make me feel (The way you make me feel) You really turn me on (You really turn me on) You knock me off of my feet now baby - hee! (You knock me off of my feet) My lonely days are gone - a acha acha (My lonely days are gone) Acha-ooh Go on girl! Go on! Hee! Hee! Aaow! Go on girl! I never felt so in love before Promise baby, you'll love me forevermore I swear I'm keepin' you satisfied 'Cause you're the one for me... The way you make me feel (The way you make me feel) You really turn me on (You really turn me on) You knock me off of my feet now baby - hee! (You knock me off of my feet) My lonely days are gone - a acha acha (My lonely days are gone) Acha-ooh Songteksten.net heeft toestemming van Stichting Musi

 

Vertaling

Hee-hee! Ooh! Go on girl! Aaow! He mooie baby met de hoge hakken op Je geeft mij koorts Zoals ik heb nooit, ooit gekend Je bent gewoon een product van liefelijkheid Ik hou van de groef van uw wandeling, Je praat, je jurk Ik voel je koorts Van mijl rond Ik haal u in mijn auto En we schilderen de stad Just kiss me baby En tweemaal tell me Dat je het een voor mij De manier waarop You Make Me Feel (De manier waarop je make me feel) You really turn me on (You really turn me on) U knock me off van mijn voeten (You knock me off van mijn voeten) Mijn eenzame dagen zijn voorbij (Mijn eenzame dagen zijn gegaan) Ik vind feelin 'you're givin' me Just hold me baby en ik ben in extase Oh I'll be workin 'negen tot vijf Te kopen je dingen om je te houden aan mijn zijde Ik voelde nog nooit zo verliefd geweest Net belofte baby, zult u van mij altijd meer Ik zweer dat ik ben Keepin 'u tevreden Want je bent de een voor mij De manier waarop You Make Me Feel (De manier waarop je make me feel) You really turn me on (You really turn me on) U klop me af van mijnvoeten nu baby - hee! (You knock me off van mijn voeten) Mijn eenzame dagen zijn voorbij - een voort voort (Mijn eenzame dagen zijn gegaan) Acha-ooh Go on girl! Ga! Hee! Hee! Aaow! Go on girl! Ik voelde nog nooit zo verliefd geweest Promise baby, zult u voor altijd van me Ik zweer dat ik ben Keepin 'u tevreden Want je bent de een voor mij ... De manier waarop You Make Me Feel (De manier waarop je make me feel) You really turn me on (You really turn me on) U knock me off van mijn voeten nu baby - hee! (You knock me off van mijn voeten) Mijn eenzame dagen zijn voorbij - een voort voort (Mijn eenzame dagen zijn gegaan) Acha-ooh Songteksten.net heeft Toestemming van Stichting Musiopy om deze songtekst te tonen. De songteksten Mogen niet anders dan voor prive-gebruik Gebruikt worden, Iedere andere Verspreiding van de songteksten is niet toegestaan. Vertaling Bewerk Afdrukken Ringtones Statistieken ArtiestenMichael Jackson StatistiekenBekeken: 146 Toegevoegd op: onbekend Toegevoegd door: onbekend Laatst gewijzigd op: onbekend ToevoegenTeksttoevoegen Video toevoegen AlbumsMichael Jackson's This Is It (The Music That Inspired the Movie) (27-10-2009) HIStory: Past, Present and Future, Book I (20-06-1995) Bad (31-08-1987)