Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Jackson Songtekst: They Don't Care About Us

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Jackson - They Don't Care About Us ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van They Don't Care About Us? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals They Don't Care About Us .

Origineel

Skin head, dead head Everybody gone bad Situation, aggravation Everybody allegation In the suite, on the news Everybody dog food Bang bang, shot dead Everybody's gone mad All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us Beat me, hate me You can never break me Will me, thrill me You can never kill me Jew me, sue me Everybody do me Kick me, kike me Don't you black or white me All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us Tell me what has become of my life I have a wife and two children who love me I am the victim of police brutality, now I'm tired of bein' the victim of hate You're rapin' me of my pride Oh, for God's sake I look to heaven to fulfill its prophecy... Set me free Skin head, dead head Everybody gone bad trepidation, speculation Everybody allegation In the suite, on the news Everybody dog food black man, black male Throw your brother in jail All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us Tell me what has become of my rights Am I invisible because you ignore me? Your proclamation promised me free liberty, now I'm tired of bein' the victim of shame They're throwing me in a class with a bad name I can't believe this is the land from which I came You know I do really hate to say it The government don't wanna see But if Roosevelt was livin' He wouldn't let this be, no, no Skin head, dead head Everybody gone bad Situation, speculation Everybody litigation Beat me, bash me You can never trash me Hit me, kick me You can never get me All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us Some things in life they just don't wanna see But if Martin Luther was livin' He wouldn't let this be Skin head, dead head Everybody gone bad Situation, segregation Everybody allegation In the suite, on the news Everybody dog food Kick me, strike me Don't you wrong or right me All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us

 

Vertaling

Huid hoofd, Dead Head Everybody Gone Bad Situatie, verergering Iedereen bewering In de suite, op het nieuws Iedereen hondenvoer Bang bang, doodgeschoten Iedereen is gek geworden Alles wat ik wil zeggen is dat Ze doen niet echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze doen niet echt zorgen over ons Beat me, hate me Je kunt nooit breken me Zal me, thrill me Je kunt nooit me doden Jew me, sue me Everybody do me Kick me, smous me Je niet zwart of wit me Alles wat ik wil zeggen is dat Ze doen niet echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze doen niet echt zorgen over ons Vertel me wat er geworden van mijn leven Ik heb een vrouw en twee kinderen die mij liefhebben Ik ben het slachtoffer van politiegeweld, nu Ik ben moe van de bein 'slachtoffer van haat Je Rapin 'me van mijn trots Oh, in Godsnaam Ik kijk naar de hemel zijn profetie te vervullen ... Set me free Huid hoofd, Dead Head Everybody Gone Bad schroom, speculatie Iedereen bewering In de suite, op het nieuws Iedereen hondenvoer zwarte man, zwarte man Gooienje broer in de gevangenis Alles wat ik wil zeggen is dat Ze doen niet echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze doen niet echt zorgen over ons Vertel me wat er geworden is van mijn rechten Ben ik onzichtbaar omdat je me negeren? Uw proclamatie beloofde me vrij vrijheid, nu Ik ben moe van de bein 'slachtoffer van schaamte Ze gooien me in een klasse met een slechte naam Ik kan niet geloven dat dit is het land waar ik kwam Je weet dat ik echt een hekel aan het te zeggen De regering wil niet zien Maar als Roosevelt was livin ' Hij zou het niet laten worden, nee, nee Huid hoofd, Dead Head Everybody Gone Bad Situation, speculatie Iedereen geschillen Beat me, bash me Je kunt nooit trash me Hit me, kick me Je kunt nooit me Alles wat ik wil zeggen is dat Ze doen niet echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze doen niet echt zorgen over ons Sommige dingen in het leven ze gewoon niet willen zien Maar als Martin Luther was livin ' Hij zou het niet laten dit Huid hoofd, Dead Head Everybody Gone Bad Situatie, segregatie Everybodybewering In de suite, op het nieuws Iedereen hondenvoer Kick me, lijkt me Je niet verkeerd of rechts me Alles wat ik wil zeggen is dat Ze doen niet echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze doen niet echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze doen niet echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze doen niet echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze doen niet echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze doen niet echt zorgen over ons