Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Jackson Songtekst: They Dont Really Care About Us

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Jackson - They Dont Really Care About Us ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van They Dont Really Care About Us? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals They Dont Really Care About Us .

Origineel

Skin head Dead head Everybody Gone bad Situation Aggravation Everybody Allegation In the suite On the news Everybody Dog food Bang bang Shock dead Everybody`s Gone mad All I wanna say is that They don`t really care about us All I wanna say is that They don`t really care about us Beat me Hate me You can never Break me Will me Thrill me You can never Kill me Do me Sue me Everybody Do me Kick me Strike me Don`t you Black or white me All I wanna say is that They don`t really care about us All I wanna say is that They don`t really care about us Tell me what has become of my life I have a wife and two children who love me I am the victim of police brutality, now I`m tired of bein` the victim of hate, You`re rapin` me of my pride Oh for God`s sake I look to heaven to fulfill his prophecy... Set me free Skin head Dead head Everybody Gone bad Trepidation Speculation Everybody Allegation In the suite On the news Everybody Dog food Black man Black mail Throw the brother In jail All I wanna say is that They don`t really care about us All I wanna say is that They don`t really care about us Tell me what has become of my rights Am I invisible cause you ignore me Your proclamation promised me free liberty, now I`m tired of bein` the victim of shame They`re throwin` me in a class with a bad name I can`t believe this is that land from which I came You know I really do hate to say it The government don`t wanna see But if Roosevelt was livin`, he wouldn`t let this be, no, no Skin head Dead head Everybody Gone bad Situation Speculation Everybody Litigation Beat me Bash me You can never Trash me Hit me Kick me You can never Get me All I wanna say is that They don`t really care about us All I wanna say is that They don`t really care about us Some things in life they just don`t wanna see But if Martin Luther was livin` He wouldn`t let this be Skin head Dead head Everybody`s Gone bad Situation Segregation Everybody Allegation In the suite On the news Everybody Dog food Kick me Strike me Don`t you Wrong or right me All I wanna say is that They don`t really care about us All I wanna say is that They don`t really care about us All I wanna say is that They don`t really care about us All I wanna say is that They don`t really care about us All I wanna say is that They don`t really care about us All I wanna say is that They don`t really care about us

 

Vertaling

Skin head Dood hoofd Iedereen Gone bad Situatie Verergering Iedereen Bewering In de suite Op het nieuws Iedereen Hondenvoer Bang Bang Shock dode Everybody`s Gek geworden Alles wat ik wil zeggen is dat Ze don `t echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze don `t echt zorgen over ons Beat me Haat me Je kunt nooit Breek me Zal me Thrill me Je kunt nooit Dood me Doe me Sue me Iedereen Doe me Schop me Lijkt me Don `t je Zwart of wit me Alles wat ik wil zeggen is dat Ze don `techt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze don `t echt zorgen over ons Vertel me wat is er geworden van mijn leven Ik heb een vrouw en twee kinderen die van me houden Ik ben het slachtoffer van politiegeweld, nu I `m moe van bein` het slachtoffer van haat, Je bent rapin` me van mijn trots Oh voor God`s sake Ik kijk naar de hemel om zijn profetie te vervullen ... Set me free Skin head Dood hoofd Iedereen Gone bad Schroom Speculatie Iedereen Bewering In de suite Op het nieuws Iedereen Hondenvoer Zwarte man Zwartmail Gooi de broer In de gevangenis Alles wat ik wil zeggen is dat Ze don `t echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze don `t echt zorgen over ons Vertel me wat er geworden is van mijn rechten Ben ik onzichtbaar omdat je me negeren Uw proclamatie beloofde me vrij vrijheid, nu I `m moe van bein` het slachtoffer van schaamte They`re throwin` me in een klasse met een slechte naam Ik kan niet geloven dat dit is dat het land waar ik vandaan kom Je weet dat ik echt een hekel aan om het te zeggen De overheid trekt `t wilt zien Maar als Roosevelt waslivin`, hij zou `t laat dit, nee, nee Skin head Dood hoofd Iedereen Gone bad Situatie Speculatie Iedereen Procesvoering Beat me Bash me Je kunt nooit Trash me Hit me Schop me Je kunt nooit Krijg me Alles wat ik wil zeggen is dat Ze don `t echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze don `t echt zorgen over ons Sommige dingen in het leven ze gewoon don `t wilt zien Maar als Martin Luther was livin` Hij zou `t laat dit Skin head Dood hoofd Everybody`s Wegslecht Situatie Segregatie Iedereen Bewering In de suite Op het nieuws Iedereen Hondenvoer Schop me Lijkt me Don `t je Verkeerd of rechts me Alles wat ik wil zeggen is dat Ze don `t echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze don `t echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze don `t echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze don `t echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze don `t echt zorgen over ons Alles wat ik wil zeggen is dat Ze don `t echt zorgen over ons