Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal Jackson Songtekst: You Are Not Alone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal Jackson - You Are Not Alone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Are Not Alone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal Jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal Jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Are Not Alone .

Origineel

Another day has gone I'm still all alone How could this be That you're not here with me Yah never say goodbye Someone tell me why Did you have to go And leave my world so cold

 

Vertaling

Nog een dag voorbij Ik ben nog steeds helemaal alleen Hoe kan dit Dat je hier niet met mij Yah Never Say Goodbye Iemand mij vertellen waarom Heb je gaan En laat mijn wereld zo koud