Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal W. Smit Songtekst: How To Say Goodbye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal W. Smit - How To Say Goodbye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van How To Say Goodbye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal W. Smit! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal W. Smit en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals How To Say Goodbye .

Origineel

Tell me when The time we had slipped away Tomorrow turned to yesterday And I don't know how Tell me what Can stop this river of tears It's been building up for years For this moment now Here I stand Arms open wide I've held you close, kept you safe Till you could fly Tell me where The road ahead is gonna bend And how to harness up the wind And how to say goodbye Tell me why Why does following our dreams Take you far away from me And I knew that it would Tell me how To fill the space you left behind How to laugh instead of cry And how to say Goodbye

 

Vertaling

Vertel me wanneer De tijd die we hadden weg gleed Morgen wendde zich tot gisteren En ik weet niet hoe Vertel me wat Kunnen stoppen met deze rivier van tranen Het is al jaren opbouw Voor dit moment nu Hier sta Armen wijd open Ik heb u dicht hield, hield je veilig Tot je kon vliegen Vertel me waar De weg is vooruit gaat buigen En hoe om gebruik te maken van de wind En hoe om afscheid te nemen Tell me why Waarom heeft na onze dromen Neem je ver weg van mij En ik wist dat het zou Vertel me hoe Het vullen van de ruimte die je achterliet Hoe te lachen in plaats van huilen En hoe om afscheid te nemen