Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal W Smith Songtekst: Grace

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal W Smith - Grace ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Grace? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal W Smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal W Smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Grace .

Origineel

Grace Lyrics Artist(Band):Michael W. Smith Review The Song (21) Print the Lyrics Send "Grace" Ringtones to Cell I was lost when ya found me here You pulled me close and held me near And I'm a fool but still you love I'll be your fool for the king of love He gave me wings so I could fly And gave me a song to color the sky And all I have is all from you And all I want is all of you It's grace, grace I'm nothing without you Grace, your grace Shines on me And there've been days when I've walked away Too much to carry Nothing left to say Forgive me Lord when I'm weak and lost You traded heaven for a wooden cross And all these years you've carried me You've been my eyes when I could not see And beauty grows in the driving rain Your oil of gladness in the times of pain It's grace, your grace I'm nothing without you Grace, your grace Shines on me Your grace, your grace I'm nothing without you Grace, your grace Shines on me oh yeah Shines on me Shines on me I'm everything with you Shines on me Shines on me It's your grace Shines on me Your grace Oh Your grace it shines on me Your grace Your grace Shines on me Shines on me Your grace it shines on me Your grace

 

Vertaling

Grace Lyrics Artist (Band): Michael W. Smith Review The Song (21) Druk de Lyrics Send "Grace" Ringtones to Cell Ik was verloren toen ya me hier gevonden Je trok me dicht en hield me in de buurt En ik ben een dwaas, maar nog steeds je liefde Ik zal je gek worden voor de koning van de liefde Hij gaf me vleugels zodat ik kon vliegen En gaf me een nummer aan de hemel kleur En alles wat ik heb is alles van u En alles wat ik wil is jullie allemaal Het is genade, genade Ik ben niets zonder jou Grace, uw genade Schijnt op me En er geweest dagen toen ik wegliep Teveel om op te dragen Niets meer te zeggen Vergeef me Heer, als ik zwak en verloren U verhandeld hemel voor een houten kruis En al die jaren die je hebt uitgevoerd me Je bent mijn ogen als ik niet kon zien En schoonheid groeit in de stromende regen Uw olie van blijdschap in de tijd van de pijn Het is genade, uw genade Ik ben niets zonder jou Grace, uw genade Schijnt op me Uw genade, uw genade Ik ben niets zonder jou Grace, uw genade Schijnt op mij oh yeah Schijnt op me Schijnt op me Ik benalles met je Schijnt op me Schijnt op me Het is uw genade Schijnt op me Uw genade Oh Uw genade het schijnt op mij Uw genade Uw genade Schijnt op me Schijnt op me Uw genade het schijnt op mij Uw genade