Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Micheal W. Smith Songtekst: Purified

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Micheal W. Smith - Purified ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Purified? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Micheal W. Smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Micheal W. Smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Purified .

Origineel

Purified Where the angels see You are praised as You should be But how can I express My yearning for Your holiness May it be (that) I will open up my heart Search me in the deepest part And I will stand in cleansing fire By You I'm purified By You I'm purified Savior of my soul To Your strength I yield control Purge me from my stain Sin will lose Its mortal reign Make me free and… I will open up my heart Search me in the deepest part And I will stand in cleansing fire By You I'm purified By You I'm purified You are holy, yes You are holy… I will open up my heart Search me in the deepest part And I will stand in cleansing fire By You I'm purified

 

Vertaling

Gezuiverd Waar de engelen te zien U wordt geprezen als U dient zich Maar hoe kan ik uitdrukken Mijn verlangen naar Uw heiligheid Kan het zijn (dat) Ik zal open mijn hart Doorgrond mij in het diepste deel En ik zal in het reinigen brand staan Door U ben ik gezuiverd Door U ben ik gezuiverd Redder van mijn ziel Om uw sterkte I opleveren controle Purge mij van mijn vlek Zonde zal verliezen Zijn sterfelijke bewind Maak me vrij en ... Ik zal open mijn hart Doorgrond mij in het diepste deel En ik zal in het reinigen brand staan Door U ben ik gezuiverd Door U ben ik gezuiverd U bent heilig, ja U bent heilig ... Ik zal open mijn hart Doorgrond mij in het diepste deel En ik zal in het reinigen brand staan Door U ben ik gezuiverd