Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Michel Buble Songtekst: Hold On

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Michel Buble - Hold On ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hold On? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Michel Buble! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Michel Buble en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hold On .

Origineel

Didn't they always say we were the lucky ones. I guess that we were once, babe, we were once, but luck will leave you cursed, it is a faithless friend, and in the end, when life has got you down, you've got someone here that you can wrap your arms around. So hold on to me tight, hold on to me tonight. We are stronger here together, than we could ever be alone. So hold on to me, don't you ever let me go. There's a thousand ways for things to fall apart, but it's no ones fault, no it's not my fault. Maybe all the plans we made might not work out, but I have no doubt, even though it's hard to see. I've got faith in us, and I believe in you and me. So hold on to me tight. Hold on, I promise it will be alright. Cuz it's you and me together, and baby all we've got is time. So hold on to me, hold on to me tonight. There's so many dreams that we have given up. Take a look at all we've got, and with this kind of love, and what we've got here is enough. So hold on to me tight. Hold on, I promise it will be alright. Cuz we are stronger here together, than we could ever be alone. Just hold on to me, don't you ever let me go. Hold on to me, it's gonna be alright. Hold on to me tonight. They always say, we were the lucky ones.

 

Vertaling

Hebben ze niet altijd zeggen dat we waren de gelukkigen. Ik denk dat we een keer, babe, we waren een keer, maar geluk zal u vervloekt, het is een ontrouwe vriend, en op het einde, wanneer het leven heeft got you down, je hebt iemand hier dat je je armen kunt wrap rond. Dus houden vast aan mij, houden vanavond voor mij. We zijn hier samen sterker, dan we ooit zou alleen zijn. Dus vasthouden aan mij, don't you ever let me go. Er zijn duizend manieren om dingen uit elkaar te vallen, maar het is geen degenen schuld, nee het is niet mijn schuld. Misschien alle plannen we misschien niet werken, maar ik twijfel er niet aan, hoewel het moeilijk te zien. Ik heb vertrouwen in ons, en ik geloof in jou en mij. Dus vasthouden aan me vast. Wacht even, ik beloof het zal goed zijn. Cuz it's you en mij samen, en baby alle we hebben is tijd. Dus vasthouden aan mij, houden vanavond voor mij. Er is zo veel dromen die we hebben opgegeven. Neem een kijkje op alles wat we hebt, en met dit soort liefde, en wat we hier hebt is genoeg. Zovasthouden aan me vast. Wacht even, ik beloof het zal goed zijn. Cuz we sterker zijn hier samen, dan we ooit zou alleen zijn. Gewoon vasthouden aan mij, don't you ever let me go. Hou me, it's gonna be alright. Hou vanavond voor me. Ze zeggen altijd, wij waren de gelukkigen.