Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Michel Telo Songtekst: Ai Eu Pego

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Michel Telo - Ai Eu Pego ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ai Eu Pego? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Michel Telo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Michel Telo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ai Eu Pego .

Origineel

Refrein: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Eerste Deel: Sábado na balada A galera começou a dançar E passou a menina mais linda Tomei coragem e comecei a falar Refrein: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Eerste Deel: Sábado na balada A galera começou a dançar E passou a menina mais linda Tomei coragem e comecei a falar Refrein: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Refrein: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego

 

Vertaling

Refrein: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Eerste Deel: Sábado na balada A galera começou a dançar E passou a menina mais linda Tomei coragem e comecei a falar Refrein: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Eerste Deel: Sábado na balada A galera começou a dançar E passou a menina mais linda Tomei coragem e comecei a falar Refrein: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Refrein: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego