Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: michel telo Songtekst: barquinho

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: michel telo - barquinho ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van barquinho? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van michel telo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van michel telo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals barquinho .

Origineel

Lá vai o meu amor. Lá vai meu amorzinho.. Lá vai o meu amor. Lá vai meu amorzinho.. Remando, remando,. Remando no barquinho. Remando, remando,. Remando no barquinho.(2x). Não há quem não tenha paixão,. De um amor que foi embora.. Não há quem não sinta saudade,. Não há coração que não chora.. Eu vivo fazendo um pedido,. Pra maré que te levou.. É que eu tô com saudade de tu.. Eu tô, eu tô.. 2x. Mar, ô mar, ô mar. Pega, amarra segura.. Traz o meu amor pra cá

 

Vertaling

Daar gaat mijn liefde. Daar gaat mijn kleine liefde... Daar gaat mijn liefde. Daar gaat mijn kleine liefde... Roeien, roeien, roeien. Roeien met de kleine boot. Roeien, roeien,. Roeien met de boot. (2x). Er is niemand zonder passie,. Van een liefde die verdwenen is... Er is niemand die het niet mist. Er is geen hart dat niet huilt... Ik doe altijd een verzoek. Voor het getij dat je meenam... Ik mis je... Dat doe ik, dat doe ik... 2x. Zee, oh, zee, oh, zee. Neem het, bind het vast... Breng mijn liefde hier