Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: michel telo Songtekst: love com você (vontade)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: michel telo - love com você (vontade) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love com você (vontade)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van michel telo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van michel telo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love com você (vontade) .

Origineel

Vontade de fazer amor. Fazer só com você amor. E se você não vem eu vou. Eu quero te pegar tranquila, relaxa. Eu quero a noite inteira fazer love com você. Menina mimada. tô te querendo muito vou te convencer. Tranquila, relaxa. Eu quero a noite inteira fazer love com você. Menina mimada. Eu tenho o jeito certo de te enlouquecer. Eu beijo sua boca, tiro a sua roupa. Eu sou o cara certo pronto pra te dar prazer. E pelo telefone, mesmo sem querer. Vai acabar dizendo que está louca pra me ver. Vontade de fazer amor. Fazer só com você amor. E se você não vim eu vou

 

Vertaling

Ik wil de liefde bedrijven. Bedrijf de liefde alleen met jou, liefje. En als jij niet komt doe ik het. Ik wil je rustig aan doen, relax. Ik wil de hele nacht met je vrijen. Verwend meisje. Ik wil je zo graag dat ik je zal overtuigen. Tranquila, relax. Ik wil de hele nacht met je vrijen. Verwend nest. Ik heb de juiste manier om je gek te maken. Ik kus je mond, trek je kleren uit. Ik ben de juiste man, klaar om je plezier te geven. En aan de telefoon, zelfs als je het niet meent. Je zult uiteindelijk zeggen dat je me heel graag wilt zien. Ik wil de liefde bedrijven. Alleen met jou, schatje. En als je niet komt zal ik