Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Michel Telo Songtekst: Refrão: Nossa, Nossa Assim Você Me Mata Ai Se Eu Te Pego Ai Ai Se Eu Te Pego Delícia, Delícia Assim V

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Michel Telo - Refrão: Nossa, Nossa Assim Você Me Mata Ai Se Eu Te Pego Ai Ai Se Eu Te Pego Delícia, Delícia Assim V ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Refrão: Nossa, Nossa Assim Você Me Mata Ai Se Eu Te Pego Ai Ai Se Eu Te Pego Delícia, Delícia Assim V? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Michel Telo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Michel Telo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Refrão: Nossa, Nossa Assim Você Me Mata Ai Se Eu Te Pego Ai Ai Se Eu Te Pego Delícia, Delícia Assim V .

Origineel

Refrão: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Primeira parte: Sábado na balada A galera começou a dançar E passou a menina mais linda Tomei coragem e comecei a falar Refrão: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Primeira parte: Sábado na balada A galera começou a dançar E passou a menina mais linda Tomei coragem e comecei a falar Refrão: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Refrão: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego

 

Vertaling

Refrão: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Primeira parte: Sábado na balada A galera começou a dançar E passou a menina mais linda Tomei coragem e comecei a falar Refrão: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Primeira parte: Sábado na balada A galera começou a dançar E passou a menina mais linda Tomei coragem e comecei a falar Refrão: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Refrão: Nossa, nossa Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego Delícia, delícia Assim você me mata Ai se eu te pego Ai ai se eu te pego