Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: michele bravi Songtekst: bones

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: michele bravi - bones ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bones? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van michele bravi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van michele bravi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bones .

Origineel

Pull the shades let the light in That's a shock when the world ends It's a place where you need me, need me And you come and you go and then It's all silver and gold again I'm alive I'm alive again Live again Don't just beat it in my heart It's fire in my bones It's fire in my bones Bones bones Don't just beat it in my heart It's fire in my bones It's fire in my bones Bones bones bones These bones bones bones bones These bones bones bones bones Pull the shades let the light in That's a shock when the world ends It's a place where you need me, need me And you come and you go and then It's all silver and gold again I'm alive I'm alive again Live again Don't just beat it in my heart It's fire in my bones It's fire in my bones Bones bones Don't just beat it in my heart It's fire in my bones It's fire in my bones Bones bones bones These bones bones bones bones These bones bones bones bones These bones bones bones bones These bones bones bones bones Don't just beat it in my heart It's fire in my bones It's fire in my bones Bones bones Don't just beat it in my heart It's fire in my bones It's fire in my bones Bones bones bones

 

Vertaling

Trek de gordijnen open laat het licht binnen Dat is een schok als de wereld eindigt Het is een plaats waar je me nodig hebt, me nodig hebt En je komt en je gaat en dan is het weer allemaal zilver en goud Ik leef, ik leef weer Leef weer. Klop het niet alleen in mijn hart Het is vuur in mijn botten Het is vuur in mijn botten Bones bones Sla het niet alleen in mijn hart Het is vuur in mijn botten It's fire in my bones Botten, botten, botten Deze botten botten botten Deze botten botten botten Trek de gordijnen open laat het licht binnen Dat is een schok als de wereld eindigt Het is een plaats waar je me nodig hebt, me nodig hebt En je komt en je gaat en dan is het allemaal weer zilver en goud Ik leef, ik leef weer Leef weer. Klop het niet alleen in mijn hart It's fire in my bones It's fire in my bones Bones bones Sla het niet alleen in mijn hart It's fire in my bones It's fire in my bones Botten, botten, botten Deze botten botten botten Deze botten botten botten Deze botten botten botten Deze botten botten botten Sla het niet alleen in mijn hart It's fire in my bones It's fire in my bones Bones bones Sla het niet alleen in mijn hart It's fire in my bones It's fire in my bones Botten, botten, botten