Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: michelle branch Songtekst: everywhere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: michelle branch - everywhere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everywhere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van michelle branch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van michelle branch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everywhere .

Origineel

Turn it inside out so I can see The part of you that's drifting over me And when I wake you're never there But when I sleep you're everywhere You're everywhere Just tell me how I got this far Just tell me why you're here and who you are 'Cause every time I look You're never there And every time I sleep You're always there 'Cause you're everywhere to me And when I close my eyes it's you I see You're everything I know That makes me believe I'm not alone I'm not alone I recognize the way you make me feel It's hard to think that You might not be real I sense it now, the water's getting deep I try to wash the pain away from me Away from me 'Cause you're everywhere to me And when I close my eyes it's you I see You're everything I know That makes me believe I'm not alone I'm not alone I am not alone Whoa, oh, oh, oh And when I touch your hand It's then I understand The beauty that's within It's now that we begin You always light my way I hope there never comes a day No matter where I go I always feel you so 'Cause you're everywhere to me And when I close my eyes it's you I see You're everything I know That makes me believe I'm not alone 'Cause you're everywhere to me And when I catch my breath It's you I breathe You're everything I know That makes me believe I'm not alone You're in everyone I see So tell me Do you see me?

 

Vertaling

Draai het binnenstebuiten zodat ik kan zien Het deel van jou dat over me heen drijft En als ik wakker word ben je er nooit Maar als ik slaap ben je overal Je bent overal. Vertel me hoe ik zo ver ben gekomen Vertel me waarom je hier bent en wie je bent Want elke keer als ik kijk ben je er nooit En elke keer als ik slaap ben je er altijd Want je bent overal voor me En als ik mijn ogen sluit, ben jij het die ik zie Jij bent alles wat ik ken That makes me believe dat ik niet alleen ben ik ben niet alleen Ik herken de manier waarop je me laat voelen Het is moeilijk om te denken dat Je misschien niet echt bent Ik voel het nu, het water wordt diep Ik probeer de pijn van me af te wassen Weg van mij Want je bent overal voor me En als ik mijn ogen sluit, ben jij het die ik zie You're everything I know That makes me believe dat ik niet alleen ben ik ben niet alleen ik ben niet alleen Whoa, oh, oh, oh And when I touch your hand Dan begrijp ik De schoonheid die binnenin zit It's now that we begin You always light my way Ik hoop dat er nooit een dag komt Het maakt niet uit waar ik ga Ik voel je altijd zo 'Cause you're everywhere to me En als ik mijn ogen sluit, zie ik jou You're everything I know That makes me believe dat ik niet alleen ben 'Cause you're everywhere to me En als ik op adem kom It's you I breathe You're everything I know That makes me believe I'm not alone Je bent in iedereen die ik zie Dus vertel me Zie je mij?