Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Michelle Featherstone Songtekst: We Are Man And Wife

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Michelle Featherstone - We Are Man And Wife ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van We Are Man And Wife? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Michelle Featherstone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Michelle Featherstone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals We Are Man And Wife .

Origineel

We Are Man And Wife All the things you are to me Darling you have set me free I'll always give you what you need and what you deserve All the joy and all this love I know that it is from above and now together there is enough to fill this world Cause you are the love of my life you are the love of my life and now we are man and wife Of all the things that you will do Yet now I'm standing next to you Darling I will see you through the rest of our lives With you beside me I am one I'm glad I've waited for so long there is no doubt that you are the one for me Cause you are the love of my life you are the love of my life There'll be times and there'll be things but everything is going to be fine now your in my life So I give you my heart and soul It's yours to take where ever you go and through the years you'll always know it's yours to keep God has blessed this sacred vow and angels high above look down they see the two of us have found the perfect love Cause you are the love of my life Yeah you are the love of my life and now we are man and wife

 

Vertaling

Wij zijn man en vrouw Alles wat je aan mij bent Darling, je hebt me vrijgemaakt Ik geef altijd wat je nodig hebt En wat je verdient Al de vreugde en al deze liefde Ik weet dat het van bovenaf komt En nu samen is er genoeg Om deze wereld te vullen Omdat je de liefde van mijn leven bent jij bent de liefde van mijn leven En nu zijn we man en vrouw Van alle dingen die je zal doen Toch sta ik nu naast jou Darling, ik zie je door De rest van ons leven Bij jou naast mij ben ik één Ik ben blij dat ik zo lang gewacht heb er is geen twijfel dat je bent de ware voor mij Omdat je de liefde van mijn leven bent jij bent de liefde van mijn leven Er zullen tijden zijn En er zullen dingen zijn Maar alles Gaat goed Nu jij in mijn leven Dus ik geef je mijn hart en ziel Het is van jou om te gaan waar je ook heen gaat En door de jaren zult u altijd weten Het is van jou te houden God heeft deze heilige gelofte gezegend En engelen hoog boven kijken naar beneden Ze zien dat de twee van ons hebben gevonden De perfecte liefde Omdat je de liefde van mijn leven bent Ja, je bent de liefde van mijn leven En nu zijn we man en vrouw