Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: michelle williams Songtekst: love thang

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: michelle williams - love thang ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love thang? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van michelle williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van michelle williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love thang .

Origineel

Verse 1: I could see if i'd done something noble, incredible or simply wonderful Then i'd understand just why you care for me Saved a child from the building on fire,then fed all the hungry supplied their needs Then maybe it would make more sense why you dare to love me,but CHORUS I can't figure out this love thang Though we've talked about it all before But the truth about this love thang,no one else can love me more VERSE 2: Ran to others part time lovers for comfort Lord i'm sorry I must have been out of my head Tell me how many times did I manage to break your heart oh yeah said I'd do but I didn't,no I should but I wouldn't . in spite of it all stil You said I'm so in love with you CHORUS

 

Vertaling

Vers 1: Ik kon zien of ik iets nobels had gedaan, ongelooflijk of gewoon geweldig Dan zou ik begrijpen waarom je om me geeft. Ik redde een kind uit een brandend gebouw, en gaf toen te eten alle hongerigen voorzien van hun behoeften Dan zou het misschien begrijpelijker zijn waarom je van me durft te houden, maar CHORUS I can't figure out this love thang Though we've talked about it all before But the truth about this love thang, no one else kan meer van me houden VERSE 2: Rende naar andere parttime geliefden voor troost Heer, het spijt me, ik moet uit mijn hoofd zijn geweest. Tell me how many times did I manage to break je hart te breken oh ja said I'd do but I didn't,no I should but I wouldn't. ondanks alles zei je toch I'm so in love with you CHORUS