Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: michelle willson Songtekst: at last

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: michelle willson - at last ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van at last? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van michelle willson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van michelle willson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals at last .

Origineel

At last, my love has come along my lonely days are over, and life is like a song At last,the skies above are blue My heart was wrapped in clover Every since the night I looked at you And I found a dream that I could speak to A dream to call my own I found a thrill to press my cheek to A thrill I'd never known When you smiled, and then the spell was cast And here we are in Heaven, I found my love at last I found a dream that I could speak to, A dream to call my own I found a thrill to press my cheek to A thrill like I had never known You smiled, when you smiled at me that was how the spell was cast And here we are in Heaven I found my love at last

 

Vertaling

Eindelijk, mijn liefde is gekomen mijn eenzame dagen zijn voorbij, en het leven is als een lied Eindelijk, de lucht boven is blauw Mijn hart was in klaver gewikkeld Sinds de nacht dat ik naar je keek En ik vond een droom waar ik tegen kon spreken Een droom die ik de mijne kan noemen Ik vond een sensatie om mijn wang tegen te drukken Een sensatie die ik nooit gekend had Toen je lachte, en de betovering was verbroken En hier zijn we dan in de hemel, ik heb eindelijk mijn liefde gevonden Ik vond een droom waar ik tegen kon spreken, Een droom die ik de mijne kan noemen Ik vond een sensatie om mijn wang tegen te drukken Een sensatie zoals ik nog nooit gekend had Je lachte, toen je naar me lachte, dat was hoe de betovering werd uitgesproken En hier zijn we in de hemel Ik heb eindelijk mijn liefde gevonden