Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mick ronson Songtekst: only after dark

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mick ronson - only after dark ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van only after dark? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mick ronson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mick ronson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals only after dark .

Origineel

I feel my spirit fly, only after dark I kiss the world goodbye, only after dark Nights with the city lights, only after dark Run like the wonder way, only after dark [Chorus] Won't you disappear into midnight again Why don't you come, why won't you come Why won't you fly, fly, fly with me Sweet elusive fate will be our company Ring out the vamp in me, only after dark Moon sinful as can be, only after dark It's wrong to feel so free, only after dark Only you do it to me, only after dark [Chorus]

 

Vertaling

Ik voel mijn geest vliegen, alleen als het donker is Ik kus de wereld vaarwel, alleen als het donker is Nachten met de stadslichten, alleen als het donker is Run like the wonder way, only after dark [refrein] Wil je niet weer verdwijnen in middernacht Waarom kom je niet, waarom kom je niet Waarom wil je niet vliegen, vliegen, vliegen met mij Het zoete ongrijpbare lot zal ons gezelschap zijn Laat de vamp in mij naar boven komen, alleen als het donker is Maan zondig als het maar kan, alleen als het donker is Het is verkeerd om je zo vrij te voelen, alleen als het donker is Alleen jij doet het met me, alleen als het donker is [refrein]