Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: micky dolenz Songtekst: up on the roof

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: micky dolenz - up on the roof ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van up on the roof? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van micky dolenz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van micky dolenz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals up on the roof .

Origineel

When this old world starts getting me down And people are just too much for me to face I climb way up to the top of the stairs And all my cares just drift right in to space On the roof it's peaceful as can be And there the world below can't bother me Let me tell you now When I come home feelin' tired and beat I go up where the air is fresh and sweet I get away from the hustling crowds And all that rat race noise down in the street On the roof's the only place I know Where you just have to wish to make it so Oh, let's go up on the roof At night the stars put on a show for free And darling, you can share it all with me I keep a-telling you Right smack down in the middle of town I found a paradise that's trouble proof So if this world starts getting you down there's room enough for two up on the roof Up on the roof Everything's all right Up on the roof Oh, come on baby Up on the roof Up on the roof

 

Vertaling

Wanneer deze oude wereld me begint neer te halen En mensen zijn gewoon te veel voor mij om onder ogen te zien Klim ik naar de top van de trap En al mijn zorgen drijven gewoon de ruimte in Op het dak is het zo vredig als maar zijn kan En daar kan de wereld beneden me niet storen Laat me je nu vertellen Als ik thuis kom en me moe en afgemat voel ga ik naar boven waar de lucht fris en zoet is Ik ben weg van de drukke menigte En al dat rat race lawaai beneden in de straat Op het dak is de enige plek die ik ken Waar je alleen maar hoeft te wensen om het zo te maken Oh, laten we gaan het dak op s Nachts geven de sterren een gratis show En schat, je kunt het allemaal met me delen I keep a-telling you In het midden van de stad Ik heb een paradijs gevonden dat bestand is tegen problemen. Dus als deze wereld je naar beneden haalt is er ruimte genoeg voor twee op het dak Op het dak Everything's all right Op het dak Oh, kom op schatje Op het dak Op het dak