Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: midnight oil Songtekst: luritja way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: midnight oil - luritja way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van luritja way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van midnight oil! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van midnight oil en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals luritja way .

Origineel

There's no highway to luritja way I listen I listen for it now There's no turnoff to luritja way One moment one moment for me please I'm reaching out for you across a thousand years I'm reaching out for you Joining the dots at luritja way There is something hanging in the breeze Empty space at luritja way No richer one picture of discontent I'm reaching out for you in a valley full of tears I'm reaching out for you And I don't want to go home Gasoline junkies dance stoned It's better than drinking alone Oh guiding light you will shine you'll pick me up You'll hold me up Oh guiding light you will shine You will shine on me in eternity Love is bought and sold Wobbegong tooth of gold No one gets to get old I'm reaching out for you cos I still believe in you

 

Vertaling

Er is geen snelweg naar luritja way Ik luister, ik luister er nu naar Er is geen afslag naar Luritja Way Eén moment, één moment voor mij alsjeblieft Ik reik uit naar jou over duizend jaar Ik reik uit naar jou De punten verbinden op Luritja Way Er hangt iets in de wind Lege ruimte bij Luritja Way Geen rijker een foto van ontevredenheid Ik reik uit naar jou in een dal vol tranen Ik reik naar je uit En ik wil niet naar huis Benzine junkies dansen stoned Het is beter dan alleen drinken Oh leidend licht je zal schijnen je zal me optillen Je houdt me omhoog Oh leidend licht dat je zal schijnen Je zal op mij schijnen in de eeuwigheid Liefde is gekocht en verkocht Wobbegong tand van goud Niemand wordt oud Ik reik naar je uit omdat ik nog steeds in je geloof