Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: midnight oil Songtekst: someone else to blame

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: midnight oil - someone else to blame ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van someone else to blame? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van midnight oil! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van midnight oil en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals someone else to blame .

Origineel

Tell for yourself, watch me sweat, watch me crawl Stretch me on the table, up against the wall You can see for yourself, but you better not say You're working four more hours every other day See me suffer see me pain Must be someone else to blame See me suffer see me pain There's more trouble at the dockyard Party's shouting at the union Short fuses on their anger Workers in confusion Then there's the vandals of the right They stalk the streets at night Got someone else to fight Got someone else to blame See me suffer... You can speak for yourself Before the moment is lost But I don't wanna shout cos I' m counting the cost I'm counting the cost See me suffer... (Hirst/Moginie/Gifford)

 

Vertaling

Zeg het zelf, zie me zweten, zie me kruipen Strek me uit op de tafel, tegen de muur Je kunt het zelf zien, maar je kunt beter niet zeggen Je werkt om de andere dag vier uur langer Zie me lijden, zie me pijn lijden Iemand anders moet de schuld krijgen Zie me lijden, zie me pijn lijden Er zijn meer problemen op de werf Party's schreeuwen tegen de vakbond Korte lontjes in hun woede Werknemers in verwarring Dan zijn er de vandalen van rechts Ze besluipen de straten 's nachts Hebben iemand anders om tegen te vechten Hebben iemand anders om de schuld te geven Zie mij lijden... Je kunt voor jezelf spreken Voordat het moment verloren is Maar ik wil niet schreeuwen want ik tel de kosten Ik tel de kosten. Zie me lijden... (Hirst/Moginie/Gifford)