Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mietta Songtekst: sono sola

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mietta - sono sola ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sono sola? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mietta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mietta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sono sola .

Origineel

Io non lo so, non me lo dici mai,. io non lo so, non lo so,. perché con te non si sa mai,. e sono sola..... sono sola..... sola. tu mi sai tu mi dai e ritrovandomi certa che tu,. anche tu, prima o poi,. sorridendomi ti sveglierai, ma tu non lo fai,. tu non mi vuoi, tu non mi vuoi,. what I'm pretending, what I'm commending,. things that just won't come right,. what am I loosing and what am I choosing,. it's that I'm falling, I'm loosing I'm loosing light,. volano le melodie, sono nel vento,. volano davanti a noi, sono il tempo che verrà,. tu non mi vuoi, e forse tu, tu non mi vuoi,. what I'm pretending, what I'm commending,. what am I loosing and what am I choosing

 

Vertaling

Ik weet het niet, je vertelt het me nooit,. ik weet het niet,. want met jou weet je het nooit,. en ik ben alleen..... ik ben alleen..... alleen. je kent me je geeft me en ik ben er zeker van dat jij,. jij ook, vroeg of laat,. lachend naar me wakker wordt, maar dat doe je niet,. je wilt me niet,. wat ik doe alsof, wat ik beveel,. dingen die gewoon niet goed komen,. wat verlies ik en wat kies ik,. het is dat ik val, ik verlies ik verlies het licht,. de melodieën vliegen, ze zijn in de wind,. ze vliegen voor ons, ze zijn de tijd die zal komen,. je wilt me niet, en misschien wil je, je wilt me niet,. wat ik doe alsof, wat ik beveel,. wat verlies ik en wat kies ik