Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mietta Songtekst: sto senza te

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mietta - sto senza te ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sto senza te? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mietta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mietta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sto senza te .

Origineel

Cosa faro' quando tu gia' non mi cercherai. quando la mia vita ormai avra' cambiato noi. sorridero' aspettandoti senza parlare. camminero' senza fermarmi per non pensare. pensare a te cosa faro' quando tu. gia' non esisterai quando non ci sara'. piu' gelosia tra noi continuero' a cantare io. la mia allegria continuero' a sognare io. quando tu non dormirai vicino a me. cosi' ora sono qui da sola col mio io. si' adesso sono qui e tutto e' solo mio. e ho dentro al petto frenesia. di liberta' anche se sui miei occhi c'e'. un velo di malinconia sto senza te

 

Vertaling

Wat zal ik doen als je me niet meer zoekt. Als mijn leven ons heeft veranderd. Ik zal glimlachen en op je wachten zonder te praten. Ik zal lopen zonder te stoppen met denken. Aan jou denken. Wat zal ik doen als je niet meer bestaat. Als er geen jaloezie meer is tussen ons. Ik zal blijven zingen. Ik zal blijven dromen van mijn geluk als jij niet naast me slaapt. Dus nu ben ik hier alleen met mezelf. Ja, nu ben ik hier en alles is van mij alleen. En ik voel een razernij in mijn hart. Van vrijheid, ook al heb ik een sluier van melancholie in mijn ogen zonder jou.