Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: miguel Songtekst: te lo dije (spanish version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: miguel - te lo dije (spanish version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van te lo dije (spanish version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van miguel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van miguel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals te lo dije (spanish version) .

Origineel

[Letra de "Te Lo Dije (Spanish Version)"] [Verso: Flor de Toloache] Hay un mundo que te quiero mostrar Y que no termina Porque va profundo como el de la mar Vamos a escaparnos por que... Yo, yo sé que tú eres el placer en mi mirada Pero sólo recuerda, todo premio requiere un esfuerzo [Estribillo: Flor de Toloache] Ay, me duele decírtelo Decírtelo Ay, me duele decírtelo (Recuerda) Pues ya tú lo he dicho [Verso: Miguel] Hay un mundo al que quiero viajar Sólo contigo atravesar Un mundo que es de la mar Vamos a escaparnos Porque yo sé que... (Yo sé) Tú eres la malicia en diabla Pero sólo recuerda Que este premio se siente eterno [Estribillo: Miguel] Ay, me duele decírtelo Ey, decírtelo Aay, me duele decírtelo (Me duele) Pues ya te lo dije yo, uohhh [Puente: Flor de Toloache] Yey-yeah Uh Uh Ah [Estribillo 2: Flor de Toloache, Miguel, Both] Yo sé que tú eres el placer (El placer) En mi mirada (Mi mirada) Pero sólo recuerda Todo premio requiere un esfuerzo [Outro: Miguel, Flor de Toloache, Both] Ya te lo dije yo, te dije yo Ya te lo dije yo, te dije yo Ya te lo dije yo Ya te lo dije yo, te dije yo Ya te lo dije yo Ya te lo dije yo, te dije yo Me duele decírtelo Ya te lo dije yo, te dije yo Ya te lo dije yo, te dije yo Yay-yay-yay-yay Ya te lo dije yo, te dije yo Yay-yay-yay-yay Ya te lo dije yo, te dije yo Yay-yay-yay-yay Ya te lo dije yo, te dije yo Te lo dije yo Ya te lo dije yo, te dije yo Ya te lo dije yo, te dije yo Ya te lo dije yo, te dije yo Ya te lo dije yo Ya te lo dije yo, te dije yo Ya te lo dije yo, te dije yo Ya te lo dije yo, te dije yo Ya te lo dije yo, te dije yo Ya te lo dije yo, te dije yo Te lo dije yo Ya te lo dije yo, te dije yo

 

Vertaling

[Letra de "Te Lo Dije (Spaanse versie)"] [Verse: Flor de Toloache]] Er is een wereld die ik je wil laten zien En het eindigt niet Omdat het zo diep gaat als de zee Laten we weglopen omdat... Ik, ik weet dat jij het plezier in mijn ogen bent Maar vergeet niet, elke prijs vereist een inspanning [Refrein: Flor de Toloache] Oh, het doet me pijn om je te vertellen Vertel jij het maar. Oh, het doet me pijn om het je te vertellen. (Onthoud) Nou, ik heb je al verteld [Verse: Miguel] Er is een wereld waar ik naar toe wil reizen Alleen met jou om door te gaan Een wereld die bij de zee hoort Laten we weggaan. Want ik weet dat... (Ik weet het) Jij bent het venijn in diabla Maar onthoud gewoon Dat deze prijs eeuwig voelt [Chorus: Miguel] Oh, het doet me pijn om je te vertellen Hé, vertel jij eens Oh, het doet me pijn om het je te vertellen. (Het doet me pijn) Nou, ik heb het je al verteld, uohhh [Brug: Flor de Toloache] Yey-yeah Uh Uh Ah [Koor 2: Flor de Toloache, Miguel, Both] Ik weet dat jij het plezier bent. (Het plezier) In mijn ogen. (Mijn ogen) Maar onthoud gewoon Elke prijs vereist een inspanning [Outro: Miguel, Flor de Toloache, Both] Ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch Het doet me pijn om je te vertellen Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch Yay-yay-yay-yay-yay-yay-yay-yay-yay-yay-yay-yay-yay-yay-yay-yay Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch Yay-yay-yay-yay Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch Yay-yay-yay-yay Ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch Ik zei het je toch, ik zei het je toch, ik zei het je toch